Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • tamarica85
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: GIGA dnevnik - GIGA dijeta - GIGA nada

od tamarica85 » pre 14 godine

Evo i mene evo i mene da ti cestitam :013: pa Gigo ne znam sta bih ti jos pozelela pored ovih zenskih, osim da budes zadovoljan u svemu sto radis, puuunoooo zdravlja i ljubavi, i da i dalje budes No.1 trener za "problematicne zenske" :wink: Sve najbolje tebi i Mimi! :009:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Srecna Nova godina Gilence... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • KPJ
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od KPJ » pre 14 godine

Gigo, ajde za mnogu godini, zdravi, srekni i veseli i oslabnati posto kon toa tezneeme neli?
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

A gde si ti u svom dnevniku? Kahm 8)
  • Naja
    Početnik
    Početnik

od Naja » pre 14 godine

Dragi Gigo:
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 14 godine

Hvala svima na poseti i na lepim čestitkama :009:

Kod mene je što bi rekli "na zapadu ništa novo" ... radim, jedem, vežbam, kafenišem, spavam i to su 5 radnji kojma se samo dnevno menja redosled :D
    Ah da ... ono što je Vama najvažnije, kilaža ... kilaža verovali ili ne i pored silnih krkanluka od ovih prekobrojnih slavlja jednostavno ide +- po koji kg, ali slušajući komentare drugih koji me vide ono jednom u nedelji i zato smatram njihov komentar da je na mestu jer ja sebe gledam svaki dan i uopšte ne vidim razliku a kažu da se lepo zatežem i da posmatrajući me izgledam veoma zadovoljno i da jednostavno iz mene izbija energija ... inače trenutna kilaža je 121.
    Vežba se 3 dana pa dan pauze i to ograničeno na 2 sata u rasporedu 30-40 min kardio a onda vežbe po spravama i tegovi a treninzi su obično u jutarnjim satima t.j. pošto mi je klub pomerio radno vreme od 7h ujutru onda možete samo jednom pogađati ko je prvi na vratima kluba :D
    Ishrana mi je dosta raznovrsna i najviše se zasniva na barenom ili dinstanom povrću sa proteinskim dodacima u vidu ribe, mlečnih proizvoda, piletine i povremeno junetine ... od povrća krompir je najmanje prisutan t.j. za mesec dana sam samo jednom imao krompir na repertoaru a što se tiče testa povremeno se pojede pizza veličine standardnog kućnog plitkog tanjira. Jedino što je iskakalo iz ovih okvira ishrane a to je posledica ovih silnih proslava a to su torte i kolači al šta je tu je i to je prošlo te nema više i koo je šta pojeo, pojeo je, sa moje strane od slatkog ništa ne pravim do uskrsa :evil:
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Dobro, dobro... Napravicu ja sama sebi tortu za rodjus... :placljivko:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • snowhite
    Amater
    Amater

od snowhite » pre 14 godine

Jedino što je iskakalo iz ovih okvira ishrane a to je posledica ovih silnih proslava a to su torte i kolači al šta je tu je i to je prošlo te nema više i koo je šta pojeo, pojeo je, sa moje strane od slatkog ništa ne pravim do uskrsa

Ja mislim da će i kod mene biti tako! :)
    Čestitam na disciplini i minusima! Bravo! :14:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Dobro, dobro... Napravicu ja sama sebi tortu za rodjus... :placljivko:

zaboravio sam u tekstu da dodam ... "osim prethodno obećanih" :)
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ma salim se ja Gigo... Pa znas da sada i ne jedem takve stvarcice tako da mozes da se opustis po tom pitanju... :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ja da napravim a ti da gledaš kako banda tamani ... e k.r baba ružin ... kad budeš rešila da jedeš, eto mene sa tortajom :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Pa to ti kazem... :D
  • Natalija
    Početnik
    Početnik

od Natalija » pre 14 godine

Gde si Gigo majstore?! :D
    Da se pohvalim da krecem u teretanu u februaru. Nasla sam u koju cu ici, i odabrala program body toning za zene. Bas me raduje! :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Super Nato, baš si me obradovala sa tvojom idejom da kreneš na program Bodi Toninga je to je trening jačeg intenziteta gde je akcenat stavljen na vežbe snage sa tegićima za ruke i noge a za cilj ima oblikovanje tela, gubljenje suvišnih masnih naslaga i „toniranje“ muskulature. Jednostavan je za praćenje a idealan za sve one koji nisu ljubitelji skakanja i koreografija koje se javljaju u klasičnim aerobik časovima. I kod mene u kllubu ima program Bodi Toninga i veoma je posećen od strane ženske populacije a vidim da ima i muških poklonika ove vrste treninga a vidim i pojedine vežbače da kombinuju Bodi Toning sa Pilatesom tako da možda ne bi bilo loše i o tome da razmisliš u nekoj kasnijoj fazi.
    Slika
    Slika
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

od PaunovoPero » pre 14 godine

Gigce,pozdrav za vas dvoje od mene!!!Daj bre slikice nabaci,da vidimo kakav si"utegnut" :))
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
Odgovori 9479 postova