Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • marrija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od marrija » pre 16 godine

Dobro Gigo!
    Onda jos jedna cestitka za kreaciju tikera. Za gramazu nemam rijeci, koliko je to veliki uspjeh. Cestitam.
  • krofnica
    Početnik
    Početnik

od krofnica » pre 16 godine

Kako ja ne vidim slike :?
  • Buba Mara
    Početnik
    Početnik

od Buba Mara » pre 16 godine

Lea je mila...
    Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    od 314pezos » pre 16 godine

I Lea Vam šalje jedan veliki vau vau.

Samo da se javnem i odo dalje da spremam kojekakve đakonije jer moje drago ženče, moje Mimica slavi danas rođus i danas sam mlogo zauzet. Kuckamo se sutra :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Srecan rodjis Mimislavi... Izljubi je u moje ime... :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009:

Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala u Mimino ime za čestitku i sad su sve proslave do zimskih slava gotove.
    Evo probudih se malopre i još jedva gledam kulirajući svoju jutarnju nesicu da proletim kroz forum pa na pranje posudja i sklanjanje nereda od sinoćke (uuuuu bilo burno legosmo u 5).
    Šta da Vam kažem bilo je na trpezi svega i svačega al ništa dijetalno, od roštilja kamara ćavapa i pečene piletine i gigin specijalitet pekarska goveđa kolenica, pita sa sirom savijača (giga ručno razvlačio testo ... to ste juče trebali videti) i pita sa prazilukom, moj pobednički urnebes i krastavac salata u pavlaci. Od mog drugara torta cirka 10 kg (pa mnoge svadbene nisu takve kako je ukrasio ... žao mi je nisam slikao, zaboravio od iznenađenja). A bome je i maligana otišlo dosta. Sreća u nesreći što je bio radni dan pa nije bilo više gostiju.
    Znači party uspeo, od ića i pića baš nešto i nije ostalo, tek toliko za 2 proteinska i 2 UH dana.

15.05.2009 dan 75/91 proteini
    ------------------------------------
    D: 3 kriške ananasa
    R: Kolenica, ren i zelana salata + supica naravno
    V: pola količini od ručka
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Drago mi je da ste se lepo proveli i da je rodjis uspeo... Nema slike torte... :cry: Daj bar neku deskripciju da malo patimo... 8)
    A danas se vidim dojeda dijetalna kolenica... :D Evo, prvo ovde da napisem, da te obradujem... Ugojila sam se 1kg... Imam okruglo 56kg... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Jipikajeeeeeeee, +1 za moju drugu :009: :009: :009:

Torta hmmmmm, 3 sprata u obliku srca u srcu, prvi i najveći do kog nismo stigli je plazma, drugi reform, a gornji španski fijuuuuuuu vetar. Oblik srce u srce i na kraju najmanje srce. u površini u razmaku po spratovima i na vrhu je bordo žele i na vrhu zlatnom bojom i zlatnim perlicama u želeu upisan broj 46. Svetlo krem šlag i šlag u boji zlata sa karnerima i volarima kao dekorativnim ukrasima od šlaga ... sve u svemu bruka od izgleda a o ukusu nećemo ni da razgovaramo, zar sumnjate u čoveka koji se mučio 5 godina na poslastičarskom univerzitetu u Budimu a ima i porodičnu tradiciju od blizu 100 godina.
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Tako si lepo opisao da sada osecam kao da sam videla sliku... A izbor i kombinacija svaka cast... Mogu misliti kako je izgledala kad si zaboravio na foto-aparat... :)
    Eto, kao sto vidis, meni se primile one kalcone, pite sa visnjama, kraljevacki kajmak i ostale specije... Jos danas spremam za sutrasnji Milosev rodjendan, pa dva dana gosti... Bice veselo... Mozda prijavim jos neki visak... :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ko zna možda i bude neki višak :D
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 16 godine

Sad tek videh slike kuce, pa ona je prelepa! :) deluje da je neko bas negovao i pazio, nadam se da cete moci vi da nastavite da se brinete o njoj :)

Heh pa gde nestade tolika torta? :) da nece i ti gosti na UNku posle tolikih djakonija? :D ako, samo da je veselo, u danasnje vreme niko se nesto ne druzi i provodi :) pozeli Mimi sve najbolje :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E kuca je extra a vala se i Lea sinoć dobro iščašćavala.
    Kakvi gosti Tamarice, to su termiti, sve ih gledam sinoć jedu ko pomahnitali a nigde sala na njima, tako im roditelji dali genetiku.
    A to da se niko ne provodi zavisi jako od ljudi, ljudi se povlače u svoje domove i ne druže se, to je počelo početkom devedesetih a i još uvek traje taj period. Mi koj smo se održali u druženju i dalje se lepo družimo i u ova teška vremena.
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Drago mi je da to cujem (za druzenje) jer se svi cuju preko glupih telefona, poruka i sl. a niko da ode makar u park da izbleji na klupi :) jos kad je onako toplo, pa nema nista lepse nego provessti malo vremena sa dobrim drustvom u nekoj prirodi, uz reku ili gde god :)

Vidim da su jesni kad su uspeli takvu tortu da potamane :D ako, znaci da je bila dobra + nemate je vise u kuci da ti pravi zazubice :) sto dalje to bolje :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

za tortu je idealno rešenje zamrzivač tako da se ne sekeriam al reče da još ima za dva UH dana za večeru za nas dvoje i za komšiluk koji je takođe na dijeti sa nama :D
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Vi ste kao narodna kuhinja, kuvate i za komsiluk :16:
Odgovori 9479 postova