od Debeliccka » pre 12 godine
Da, da...taj kikiriki kod mene je problem...
Sad nešto razmišljam....koliko god je meni ova UN prijala, i na kraju krajeva i dalje mi prija..naravno da sam ja uočila šta je to što mi i ne odgovara baš najbolje...To sam i uzela u obzir kada sam pisala onaj svoj plan za posle UN....
Npr juče sam posle ručka uzela kikiriki jer sam već bila gladna...prošlo je neka 4 sata od ručka...jedino sam bila u prilici da pojedem to...a večera nije bila na vidiku još bar 2 sata....
Ali zato kada budem na svom redovnom režimu tj običnom životu...naći ću valjda drugi način da to prevazilazim kada se desi....
Sad ću da guram ovih preostalih, nepunih, mesec dana...kako stignem i kako mogu....da se ne dam plusu tj da se održavam...Cilj je da 183.dan dočekam na nepromenjenoj kilaži, a onda moj režim i dugme za paniku na svakih +1 ili +2kg maksimalno....
Juče sam imala osećaj onog plusa o kojem sam pisala...i sigurno je on tu...izmeriću za dan dva ako ne odmah ujutro...To nije ništa neobično, bio je poneki tonus uz večeru, bilo je kikirikija...bilo je hrane....
Evo i jelovnika za juče i danas:
6.April - P dan - 63/91 - II - Osećaj 61 kg
D: 1 velika banana
U: 1 bonzita
R: 3 pec.jajeta, paprika-sataras, malo kis.kupusa, parce hleba, solja supe
U: kikiriki, bila gladna a nisam imala priliku da veceram
V: krompir, zelena salata
7.April - S dan - 64/91 - II - Debela hehe
D: 2 jabuke
R: Dinstana boranija sa dodatkom blitve, zelena salata, parče prepečenog hleba
V: Kuvano jareće ili jagnjeće meso, krtina (nisam sigurna da li je jar.ili jag.), zelena salata, 1 zalogaj feta sira
HA: crno vino, porcija za iskusne dame
Eto tako....
Poslednja izmena od
Debeliccka u 08 Apr 2013, 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...