Hvala društvo!
E da, upravo neka vrsta minusa za štek…dobro je…..
Loptice, znam…mislim ima još grudi kako da ne, ali ih je mnogo manje (ja kad se gojim svuda se gojim, pa i kad mršam svuda mršam)…normalno da ih je manje…Ali, to me ni najmanje ne sekira….
On čovek ima pravo na svoj ukus i preference…
Ali zato, kada bi se nekim slučajem desilo da njegove performanse postanu ugrožene zato što se recimo ugojio ili smršao, ja bih svim silama nastojala da ga nateram da se vrati na staro…ne bih mu dozvolila…Ali dobro, primećujete da u ovom slučaju sebi dozvoljavam sebičnost a njemu ne…ipak sam ja na svojoj strani…
14.Mart – S dan – 39/91 – II – Štek minus, ura!
D: 1 banana
U: kivi sa lanenim semenom i malo cimeta
R: đuveč (pirinač u glavnoj ulozi, malo drugih skrobova u sporednoj, integralni hleb bez kvasca odličan, kiseli krastavci
V: zelena salata sa pola tunjevine (iz salamure) Inače, pre nekih nedelju dana sam počela da pijem Chrom+Selen (pila sam to davno nekad pre nekoliko godina pa sam se opet setila), uz ručak i večeru po jednu. Da kucnem, imam osećaj da mi koristi... Bolje raspoznajem potrebe od kvazipotreba tj drugačije doživljavam potrebe (za hranom, o čemu bih drugo pričala naravno)...tako da sam sa tim za sada zadovoljna...
U ovom nekom periodu se osećam da imam samo one čiste, normalne potrebama za hranom, a bez onih, kako bih ja to nazvala, kvazi potreba koje nas vode u uzimanje hrane i kada ono nije zaista potrebno, i kada smo realno siti, ali nam se kao traži nešto ili mislimo da je pao šećer ili da smo gladni (a ne bi trebalo da smo) i kada nam se čini da nam nešto treba a u stvari nam realno ne treba ništa jer smo pojeli sasvim dovoljan (i nutritivno i količinski) obrok....
OK, moj HA u obliku alkohola je moj izbor a ne neophodno zadovoljavanje neke potrebe......
Edit:
E da, htedoh još nešto da kažem....ovi slatkiši jednom u šest dana (na UN održavanju, za razliku od jednom u četiri) su mi sasvim OK....
TAKO MI NE NEDOSTAJU I BEZ OBZIRA ŠTO IH VOLIM (ODABRANE SAMO NARAVNO) NEMAM NIKAKVU POTREBU ZA NJIMA NITI PROBLEM!