25. Feb – P dan – 21/91 – II – Problematična mršavica?!
D: 1 crveni grejp
U: 1 jabuka
R: Tunjevina, salata iz turšije, tonus, šolja povrtne supe
U: 10ak kikirikija
V: Pljeskavica, kiseli krastavčići Ovaj naš forum postaje ozbiljno problematičan, svako veče puca, gubi se, sinoć je potpuno nestao…..
Kad sam slala post Tamariški, putovao je petnaest minuta….
Svoj post evo pišem ,,sa strane,, u Mikromekoj Reči da mi se ne desi da ga izgubim, pa ću posle da ga kopipastiram u dnevnik, ako forum uopšte bude radio…
Šta se ovo dešava, možda je sve ovo zbog mog brljanja..
Pokvarila sam forum! Avaj! Izvinite drago moje društvo, nije mi to bila namera…..Evo priznala sam da sam problematična nešto ovih dana po malo…I dalje…
Ono što sam pisala o broju obroka…ne znam da li sam u pravu, samo kažem da mi se čini da je možda to…definitivno imam osećaj da mi se metabolizam ubrzao (ako ja uopšte imam pojma o tome, verovatno ne) i nekako mi se čini da su mi retki obroci…pa sam tako poželela da sam sad na nekom režimu sa pet obroka (ista količina i kalorije, samo drugačiji raspored, npr pola ručka pa druga polovina ručka pa večerica)..
Alfa, znam, znam da ne može, samo kažem da mi se čini da bi mi to odgovaralo…
Pokušaću da ubacim više tih voćnih užina i da pomerim ručak na 15-15.30 pa da vidim kako će to izgledati….
Alfa, dobro ti je ovo sa razbijanjem stakla….upravo tako…
Videćemo kako će da bude dalje..napraviću ticker za održavanje, da ne pravim pometnju sa ovim…
Napomena:
Na tickeru za održavanje ću staviti početnu kilažu 62 a ciljnu 60, iako mi je ciljna 62 ….ali to je zato što ticker ne može biti sa jednakom početnom i ciljnom kilažom…..pa da pratimo održavanje…
Tinčice, tačno tako, moramo da se pazimo…
Moravka, nikako ti ne možeš biti demon, svako samo ne ti…
Limunada, ne znam šta da ti kažem….vidiš da i ja samo nagađam ,,dijagnoze,,….
Znam da ću, ako budem i dalje imala isti utisak, uvesti svakako neku novinu i promenu, pa nek se dijeta zove UF umesto UN nije ni bitno….
Volela bih da mi još neki ekspert, osim vas koji ste komentarisali, da mišljenje, možda se nađe neko sa nekim upotrebljivim predlogom….Alfa me lepo uputi na teoriju dijete kombinovanja namirnica, što je i UN, i sve je u pravu…
Jasmina, što se tiče HA….pa valjda si me dosad upoznala..
Vidimo se!