23.Feb - P Dan - 19/91 - II - Ne damo se!
D: 1 banana
R: 3 pecena jajeta, ajvar, parce prepecenog hleba, supa
V: 1 kuvano jaje, ajvar, kiseli kupus kao salata
HA: viski kasnije
(ne jedan) Bio je ovo moj jučerašnji jelovnik, a danas sam na S pa jedem pasulj onako čorbast redak, a večera će verovatno biti proteinska, što manja to bolja....ali sve je pod kontrolom..
Društvo moje drago,,,razmišljam tako danas....
Ruža je u pravom trenutku ,,uletela,,, da skrene pažnju na ono što i sama znam, ali ipak treba neko da kaže da ,,odmah i sada,, treba da se obrati pažnja na nešto...Odavala sam joj počast već malopre i u Alfinom dnevniku....
Evo još jednog dokaza da je ovaj forum dobar i da su ovi dnevnici dobri....i da sve ovo što brbljamo u stvari nije off topic nego uvek odvede u nekom korisnom smeru...Većina nas ovde se odlično razume...i umemo valjda da pružimo podršku ali ne samo podršku nego ,,adekvatnu,, podršku...
Jer, neko spolja ko nikada nije imao ove probleme i ko nije sklon gojenju...(ima i takvih verujte) će reći pa dobro, šta ima veze, ako i nabaciš kilogram dva, skinućeš, ajde boga ti...Ali ovde imamo zadatak da ne tešimo jedni druge u takvim slučajevima nego da aktiviramo ,,Dugme za paniku,, i palimo crvena svetla.. Ovde moramo da čupamo jedni druge, svakog po neko i da opominjemo ako primetimo da neko počinje da ,,klizi,, u neki problem...
Mislim, nisam ja nigde otklizala, ali sam se ozbiljno zamislila i prisetila kako je lako ,,proklizati,, ako su ti slabe gume pa ode za čas u kanal, skreneš s puta, a onda problem..
Dakle, dobro je sve to, ali povedi ti računa, ODMAH I SAD a ne iza nedelje ili iza ovoga iza onoga....
Ja sam imala ,,krizantnu,, prošlu nedelju, nečiste i planetarne sile su me opsedale, ali zato čim su otišle, potpuno mi je jasno da moram četvere oči da otvorim, da ne zaboravim ni slučajno sve one mantre, sve one fraze ako treba i to zašto sam ovde, zašto sve ovo, koliko sam sklona gojenju (mnogo), kakva sam prirodna žrtva predatora zvanog UH i šta može da mi se dogodi i to lako...
Ma...kad bih ja samo bila sklona pijaci i kuvanju, meni kuvani ručkići nikada ne bi dosadili, ja bih celog života mogla da se hranim zdravo...ali nisam sklona tom kuvanju, nisam..ja svoje vreme ,,vešto,, potrošim na razne druge pametne i glupe stvari...pa to ne stižem..
No, nedamo se!
PS: Sinoć bio HA u vidu gorepomenutog viskija, ali to je neka druga priča...
PPS: Sad u petak mi je vodeni dan, i ne želim da ga preskačem, ali mi nikako ne odgovara da bude tog dana....moraću nekako da ga pomerim negde, nema mi druge...možda da bude dva dana pre..videću..