13.Feb - S dan – 9 / 91 – II – Mršavotvorine Cont’d*
D: 2 kivija
U: 1 pomorandža
R: Grašak sa šargarepom, salata, parče hleba b.k.
HA: 1 pivo**
U: Očajna piletina sa susamom***, ajvar *Ovaj dnevnik nikako ne uzimati kao primer jer je sačinjen kao deo specijalnog eksperimenta hedoniste
**Ne preporučuje se UN početnicima
***Očajna piletina prepečena od strane očajne pekačiceJoš jedan dan košave iza nas, ali zato sutra idemo na Josipu….
Što kaže
Duda, prilagodili smo pozadinu šank stolici, sve je dakle pod kontrolom. Svi zadovoljni, i beogradski ugostitelji i moja životoljubiva malenkost…
Da
Alfa, termin na b se izbacuje iz mog vokabulara, a i znam da si me ti razumela…ali za slučaj da drugi nisu ili da me osude za off-topic , našla sam za shodno da obrazložim da sam ,,mrtva,, -ozbiljna sa svojom teorijom i da smatram da je ista izuzetno važna…
Zato stavljam rezervu i zvezdice na svoj jelovnik i Naziv Dana (Mršavotvorine) kako ne bi neko pomislio da preporučujem da me sledite…a vi kako hoćete (u raj ili pakao…pa u pakao valjda jer tamo je sva dobra ekipa)…
Tinčice prijatan ti HA želim!
Imam osećaj da možda imam i mali minus, ali valjda ću se izmeriti posle Vitaminskog dana…a to je…kada je to…13.dan…dakle u nedelju...ali minus me ne zanima…ali moram da pratim da se ne pojavi plus…
I tako, u svetu dijetalnog hedonizma…pije se pivo i jede očajna piletina….no nema veze…nije mi ni bitno šta jedem…što je odličan osećaj...