Tinčić je vidim u zbunu totalnom..
Dobar dan danas u pogledu mog tickera i razbijanja mita o mom stagniranju...Da sam spora spora sam, ali ne stagniram dakle...Dug je put do 183.dana i konačnog UN bilansa....Trebalo bi da ova 4 planirana kg svakako odu, a objavila sam i ovu rezoluciju o tibetancima, pa ne bi trebalo da na kraju ne bude opšta radost i veselje i slavlje mog novog metabolizma, tela i opšteg stanja....
PufPufna, hvala....ako promenim nick, kako biste me prepoznavali..

Hoću60, nije baš za dva meseca nego za 71 dan, ali dobro. Mislim odlično...Jesam zadovoljna i ponosna!
Moravka, u pravu si....Ovo se i ranije događalo, to da ti virneš i pitaš ima li minusa i onda ga prizoveš....Molim te svrati češće, ti si moj anđeo mršavosti! Čim primetiš da sam usporila ti reci mantru da bude bolje!

Tinčice moja, stalno si se žalila da sam kud ti tu i ja, a onda si sebi dozvolila da ti promaknu najvažnije stvari mog dnevnika, moja udaja za PoluMršavića, tad sam dobila prezime PoluMršavić, kasnije dodala Ex ispred imena, uskoro se zaljubila u Mršavića jer je PoluMršavić bio dosadan i ostala da čeznem za Mršavićem kako bih se tom udajom domogla statusa Mršavić....
eto tako... javio mi se jutros kroz skalu, kaže da i on mene želi i da će me čekati dok ne dođem do njega...još 4 kg....
Eto tako, evo i jelovnika za danas:
17.Jan- UH Dan- 73/91
D: 1 banana
U: 1 jabuka
U: 1 jabuka
R: 2 kuvana đevreka
V: velika palačinka sa nutelom, plazmom i višnjama, malo čok.sladoleda sa prelivom od malina, red Bambi crna čok 70% kakaa
Namerno sam išla na kaloričnu večeru, da to bude kao šok za metabolizam....
Vidimo se, ljubim vas!

E da, uradila sam danas 5 slavonaca, umesto 5 tibetanaca, više detalja u Tinčicinom dnevniku!