Postidele ste me. Volim vas!
Kao prvo, pošto smo napravili ovako neku tradiciju da, kada se neki od nas upoznaju međusobno, onda pišemo hvalospeve jedna drugoj (po principu ,,ja tebi vojvodo ti meni serdare,,)... osećam neku potrebu da to objasnim.
Upoznala sam nekoliko osoba sa foruma: Alfu, Divlju Ružu, Narcisu, Moravku i sada fatalnu Bebe. Posle tih susreta pisale smo ode jedne drugima, te zgodne te lepe te dobre te divne te krasne.... I sada kad to neko čita (neko ko nije jedna od nas) ko zna šta sve misli...
Ja zaista nisam baš nešto slatkorečiva (što se, možda, primećuje i na forumu). Nisam sklona tim nekim praznim lepim rečima nego ih pišem kada ih stvarno mislim. A ipak, o gore navedenima sam pisala upravo tako (i naravno da sam upravo tako i mislila)....
I tako, razmišljam ja sada o tome i shvatim šta je po sredi (po četvrtku, po petku, itd)...
Jednostavno mi smo se osetile, tj osetile da želimo da se upoznamo i da bi mogle da legnemo jedna drugoj i tako smo poželele da se i upoznamo, potrudile se da napravimo priliku za to i to i uradile... Alfa nije iz Beograda ali se eto namestila prilika kada sam i nju upoznala i videla je taj jedan put. Ruža jeste iz Beograda tako sa smo se nekoliko puta baš lepo družile i ,,kliknule,,. Narcisa je dolazila tih par puta u Bgd (u periodu otkako se znamo sa foruma) tako da smo i to iskoristile. Moravka je tom jednom prilikom prolazila kroz Bgd kada je iz Francuske dolazila u Srbiju i imala je taj nepun sat vremena koje smo provele u kafani na autobuskoj stanici (na štajgi hehe) i baš mi je drago što sam je upoznala. Sa Bebe sam odavno imala nameru da se upoznam ali se nije dalo, pa se onda desila i njena operacija i još neki dramatični događaji, i konačno smo sada to ostvarile....
I šta htedoh da kažem... pomenula sam gore tu slatkorečivost.... Pa, lepo. Radi se o tome da smo imale neki osećaj jedna o drugoj (i o trećoj, četvrtoj itd) i zbog toga i želele da se upoznamo i naravno da smo se dopale.... da nije bilo kapaciteta za to, ne bismo nikada ni poželele da se upoznamo.... ali naše intuicije su želele, hehe... Otud i slatkorečivost i to je dokaz da nisu prazne reči nego da smo se dopale, eto, bar one jesu meni.
Ima još par ljudi sa kojima sam komunicirala pp dosta, ali ih nisam upoznala. Jedna od njih nema dnevnik ali prati forum i razmenjivale smo poruke i mišljenja, volela bih i nju da upoznam. Pozdrav Jani ovom prilikom!
Komunicirala sam dosta i sa Dudom i valjda ćemo se i videti kad sve ove neke frke prođu i životne zavrzlame.
Valjda ću nekada upoznati i Magi i Anu.
Bebe na tebe je red.
Moram da kažem da je devojka prelepa i prešarmantna i naravno pametna. Bebe je jako posebna i uopšte me ne čudi da je njen novi dragi odlepio za njom. Prečudovita. (ovo je slovenska / slovenačka reč koju me je Bebe još davno naučila ovde na forumo).
I još nešto, Bebe je na forumu sva u nekom letu (od glagola leteti) i nekim smajlićima i ljub i kis i ojha i tralala.... Privatno, Bebe je mnogo više od toga, mnogo više i ja sam to znala oduvek i zato sam provela predivno vreme sa njom pre neki dan.
Eto ovo je bio off topic ali morala sam......
Bebe, Narcisa, da se ponovo vratim na vas, hvala, divne ste.
Dnevnik ne piskaram kao što ne piskaram, a nisam ni na dijeti da bih pisala o tome, a nisam nešto ni sposobna za to u poslednje vreme, opterećena sam nekim stvarčicama i stvarima....
Na ove forumske teme, ništa novo uglavnom. Sad je došla opet sezona kada ne dobijam kozji sir i mleko (niti surutku), jer će koze u januaru dobiti jariće. Biće mleka valjda za dva do tri meseca. Zato sam počela da kupujem obično mleko u prodavnici a onaj kravlji mladi sir koji sam kupovala u mlečnoj hali na mojoj pijaci sada kupujem u većoj količini. Istina, poneki kozji sirčić sam ,,štekovala,, u zamrzivač, upravo zbog ovakvih dana, kada više nema ,,priliva,, robe. U svakom slučaju, mleko i sir svaki dan, kalcijum ne sme da fali, pa makar i iz ovog kupovnog mleka (biće mi sigurno neobično posle domaćeg kozjeg)....
Ostalo standardno...
Vidimo se!