Layla, hvala ti.
Ali moramo da nazovemo stvari pravim imenom. Nisam nikakva heroina niti žena zmaj, nego sam možda imala sreće… Šta hoću da kažem.. imala sreće u tome šta volim i šta ne volim i kako volim da jedem… Dakle, nije u pitanju disciplina nikako jer ja disciplinovana baš i NISAM i veliki sam hedonista, a ne volim ni neka pravila koja nisu lagodna i koja čine da se osećaš kao u vojsci ili u školi… Dakle nije ni to… nego ja jednostavno volim da jedem ovako. Naravno imam svoja pravila ali su ona prilagođena onome što volim tako da ama baš nikakvu žrtvu ne podnosim (ili prinosim). A onaj porok koji sam imala neko vreme (slatkiši), sam izlečila.
Jedna stvar jeste za priznati kao neku ,,vrlinu,, (ali to je nešto bez čega se apsolutno ne može) – a to je planiranje, organizacija, kupovina, obezbeđivanje uslova i materijala da se jede planski a ne da se grabi šta se stigne jer se nije kupilo ništa pametnije… Sve ono što ne jedem, meni i ne nedostaje.. tako da je ovde u pitanju kombinacija sreće, dobrih navika, organizacije i neke moje životne filozofije. Nadam se da će tako i da ostane (ništa u životu nije zagarantovano)…
Tuđa, hvala na brizi… ali, utrenirani smo dovoljno!
Marija, hvala… ali mora da si ti čitala samo neke delove gde je bilo zanimljivo.. bilo je tu i mnogo gluposti i kuknjave (sa moje strane naravno)…
Ana, bilo je stvarno strašno sinoć. To u životu nisam videla, mislim ne u svom stanu… Večeras je već stanje normalno….
Dudo, i ja jedva čekam pakAt..
(ili si ti mislila na pakEt?)…. Hoćeš Pola Wase ili ćemo se ovako objašnjavati po WASdan? Kažu da ni polovi nisu gde su bili a ja na to samo kažem Was?!.... Inače, kaktus ti dobro stoji.. mislim u životu je.. odgovara mu tretman kod mene.. (ovde kod mene mešovita klima… bilo je i poplava i suša i svega i stalnog izvora nikotinskog dima a ni alkoholnog isparenja ne manjka
što jes jes. .. kao što je poznato, ali biljke mi se ne bune.. jedino mi bosiljak ne ide pa ne ide…)…
Elem,
shvativši da nam je plan propao, ostaje mi da se nadam da će neki budući plan upaliti.. u što skorijem roku.. Narcisa je kao rock star.. ne možeš je pohvatati... te ljubav na selu te ljubav u gradu te ljubav u planini...
Narcisa Reality ...

još ćemo mi radnička klasa, nas dve, i da se organizujemo nekako, samo da omladina nađe vremena...
Madam Mim, lepo si me nasmejala.. a i ovo sa
kad tad... bolje kad nego tad..

(ali bolje ikad nego prekasno). Šalu na stranu.. imaš nekoliko kilograma do cilja.. pa šta je to za tebe... samo nastavi sa tim Delirijum posuđem i Toki WOK-i receptima i na konju si... (što me podseti da sam potpuno zaboravila na svoj WOK.... e ima da napravim neku pakost u istom.. nešto u pet boja... paprike, meso, pa nešto zeleno.. pa travke, začini, čudesa.. neko carstvo za ovog Mesojeda Povrćkovića....)
Ništa novo inače... Kiša pada kao što je opštepoznato već mesecima... .
Hrana jeste blago jača ovih dana, ali
baš blago... (znate da mene kači Mesec tj da sam pod jurisdikcijom mesečevih mena, a ide se ka punom...)... ali sve
u granicama mojih standardnih namirnica... No, iskoristih priliku za svoj nedeljni Žder... jer me je mrzelo da se bakćem bilo čim drugo.. pa je večera bila parče pice i ONA palačinka... Cik cAk, cik cAk, cik cAk...
Inače, kad jedem svoje kontrolisane i planirane CAKove (UHove) nikad nemam nikakav osećaj prežderanosti ili nadutosti ili onih
krofnica-očnih kapaka sutradan.. sve se uklapa kao što Bog zapoveda... što će reći da je to sasvim nešto drugačije u odnosu na dan ili dane nekontrolisanog Uhovanja (to su one dijete za debljanje na kojima se dobije par kilograma žive vage za dva dana plus još par kilograma žive vode), jer se to dešava nakon niza dana pravilne hrane a i u tom datom danu ostali obroci su pravilni... ...... Edit, ovi cakovi su dobri ne samo za metabolizam nego i za probavu (mada sa istom i nemam problem, pogotovo u sezonama sa dosta povrća).
Da, danas je bilo ovako nekako
D1. Grožđe (domaće)
D2. Smokve (domaće), onako podosta (kad su već došle domaće, pa da se ne baci, to bi bila greota)..
R. Salata (velika crvena paprika i paradajz) sa malo neke gaude i neke kao šunke, hleb
V: Već opisani CAK (kupovno parče pice i ONA perverzna palačinka)
I da, sviđa mi se što je opet gužva na forumu

... samo ne znam šta b
i sa
Lopticom :? ....