Inače, imaš moje slike na strani 170… mislim da sam tamo imala 58 ili možda i 59 jer sam čini mi se bila u pms-u (ali ne sećam se tačno)…
57 kg… dobro nije to novost… u poslednjih godinu i jače, često sam imala 57 pa mi to nije više nešto što preterano analiziram (plus što sam imala i u prošlosti).. Jesam više jabuka tip, ali umerena jabuka, ne ona okruglica… dakle taj pojas, stručni pojas, mi je slaba tačka ako imam veliki višak kilograma. Jednostavno, noge su mi više tanke, kukovi su mi uski.. i to se goji sporije nego struk… Ramena nisu široka, ruke su takođe tanke… Što se tiče bilo čijeg raspona od 5kg gore-dole, to je najviše stvar ukusa i ličnih preferenci. Znaš i da mnogi kalkulatori daju rezultat idealne težine sa rasponima od 10 kg (što je ok, s obzirom na različite građe, krupnoću kostiju, godine, itd..).
Kako se osećam sa ovom težinom? .. pa, kad sam bila na UN dijeti i dostigla 62 kg, podesila sam cilj na tikeru na 62 i odlučila da ne želim dalje da skidam… Međutim ipak sam sišla na 57-58 (kako kad).. Onda mi je nekako bilo bespotrebno da se namerno gojim, a nisam ni imala ništa protiv 58 i tako je to ostalo… Ja sam sita i srećna sa svojom ishranom i to mi je važno, ta činjenica da mi je kilaža stabilna a bez dijete, bez odricanja, što jedem kako volim i šta volim itd.… i neka ishrana ostane kakva jeste… Svakih tih 5kg su zaista stvar ukusa… Meni dobro stoji ova tankost, ali dobro mi je stajalo i 5kg gore zbog oblina, grudi… ali, kao što rekoh, nemam nameru da se namerno gojim, neka ide svojim tokom…
Magi, poljupci i za tebe!

Ana, neću previše smršati, nemoguće je. Jedem ja sasvim dovoljno da ne mogu pasti na manju kilažu.. eventualno nalete dani sa više jurnjave a blago manje hrane (zbog nekih vanrednih okolnosti), ali moja prosečna ishrana je upravo takva da me ne može pustiti na nižu kilažu sve i da hoću (kao što neću jer nema apsolutno nikakve potrebe na mojih 168 cm eventualno 169)…
Loptice, u potpunosti mogu da razumem kad neko nešto ne voli, ima odbojnost, čak gađenje ili bilo šta… kao što ti ne možeš da zamisliš kozje proizvode… Međutim, moram da spomenem da je ovaj sir koji ja dobijam, toliko lep i poseban da verujem da bi se svakome dopao

Pitale ste i za moleraj…
Izgleda da smo se lepo dogovorile ova žena i ja. Bila je na kraju sasvim korektna. Neću sada ispisivati celu hronologiju pregovora i šta se sve dešavalo, zbog diskrecije i obzira prema toj ženi. Dovodio je i Lični svog majstora i ovaj dao dobru ponudu, ali ipak će raditi njen majstor - što jeste lakše za mene i uopšte razumljivo (neću snositi nikakvu odgovornost za njega, a osim toga on će da odradi i neke stvari u stanu koji nemaju veze sa štetom koju sam ja napravila). Važno je da je na kraju ispalo dobro (mislim i dalje je trošak, ali šta ću kad moram

Eto to je to….
Hrana ovih dana… pravi je horor za svakog vegana
(a imam još pečenja u frižideru)
Subota
Jelo se voće ujutro a posle pretežno jareće pečenje i salata, uveče i šolja koz.mleka….
Nedelja
1. Banana
2. Šolja koz.mleka
3. Jareće pečenje, kupus salata, hleb
4. Salata (crvena i zelena paprika, paradajz, krastavac, zelena prugasta tikvica u kockicama pržena na teflonu, mladi kravlji sir – 200-250gr), hleb
Eto toliko… Hvala na pažnji!