Dionne, neverbalnim jezikom, i tebi isto to! (da i ja ne ponavljam brojne smajliće, ubiće nas moderator kad se vrati sa službenog puta)
Ana, nema nesporazuma. Kakva su vremena došla, jelovnici će nam biti sve sličniji ili kako ja ponekad kažem ,,istiji,,.
Mandarina, ako te inspirišem to je dobro, znači da ćeš uspeti! Hvala ti! Sad ne znam koliko je tvoja težina dugoročna i otkad je vučeš (čitala sam tvoj uvodni post, ali u ovom trenutku ne mogu da se setim) tj ne znam koliko i kako si odlučna, ali ako stvarno jesi, uspećeš. Samo budi strpljiva i ostani usredsređena na cilj.... Moja je težina bila ,,kratkoročna,, jer sam najveći deo života bila ok sa kilažom (sad sam se uglavnom vratila staroj garderobi), tako da ja nikako nisam mogla da se pomirim sa tom rekordnom težinom i čini mi se da bih ,,umrla,, da se tog tereta nisam rešila.... Ubijalo me je u pojam strašno a čim sam krenula sa mršanjem kao da sam se preporodila. Odmah na početku dijete sam već imala neuporedivo više snage i energije, volje za životom i za bilo čim....Tako da taj period sa tom kilažom, koliko god nije dugo trajao, pamtim kao nešto užasno negativno i to je sve jedna jako ružna uspomena.....
Danas je bilo pešačenja, ali manje nego juče....kiša itd...a i išla sam na jedno specifično mesto, pa sam koristila i prevoz (dok sam se juče baš nahodala)...
15. Jan ’14 ...Palačinkarenje ponovo ali dobro
1. Pomorandža,
2. Zelena salata sa prženim jajima i malo praziluka od juče (naravno 3u1, fantastično)#, kriška naravno bajatog hleba (ne volim svež hleb nikako)
3. Bukvalno tri zalogaja piletine, fantastično spremljene
4. Palačinke &# Jeste da su u pitanju obična jaja, ali ja ovo jelo volim kao najveći specijalitet na svetu...Ono 3u1 naravno znači da je sve izmešano u činiji za salatu. (osim hleba koji je sa strane).
& Palačinke nisu bile planske, na kraju krajeva juče sam jela palačinku, ali sam bila tamo gde sam bila, pravili su to što su pravili, jela sam to kao obrok i sve u redu. A i pms faza je svakako, ne bi ni prošlo nešto tanko i jadno. U svakom slučaju bilans dana tj zbir je u redu.
Zasluženo ili ne, počastila sam se i jednom kupovinom danas...

Edit: sad videh i
Moravkin post...Dobro, kad je tako...evo još jednog jelovnika....