Dionne, hvala, i tebi da bude najbolja godina od svih do sada !
Ana, računar mi je bio privremeno onesposobljen, duga priča...a i ja sam bila malo zauzeta i sprečena i uglavnom nisam bila kod kuće... Za slatkiše, tebi je ta priča poznata verovatno, jer ti moj dnevnik odavno pratiš, ali sam eto ponovo sa Limunadom započela temu...pa se malo ponavljam....Skinula sam se u smislu navučenosti i ovisnosti, ali i dalje jedem slatkiše...mislim to je vidljivo svima koji mi čitaju dnevnik... Hodanje, šetanje...i ja hodam maksimalno i izbegavam prevoz kad god je moguće...
Moravka, tačno, mislim uglavnom tačno (ako izuzmemo vrludave povremene periode). Sve je standardno tako da je postalo jako dosadno...mislim, dosadan dnevnik za čitanje....
Eto tako....ponovo radi bioskop. Mislim, računar.
Mogla bih sada i jelovnik da ispišem....mada, razumem, koga je više briga i za moje jelovnike....Ali eto, zadržaću naviku koja me je spasila ,,propasti,, (period kada sam se bila usvinjila onom istorijski visokom kilažom, pa istu pobedila, pa u čast te borbe čuvam ovaj dnevnik i održavam da ne nestane...)..
14. Jan ’14 ....Po zakonitostima ulice i ljutog pms-a (stavke 3, 4)
1. Pomorandža, banana
2. Kriška hleba sa minimumom maslaca, tri lista salate preko toga, manja čaša jogurta sa zez
3. Kuvani đevrek
4. Palačinka sa nutelom, plazmom, višnjama
5. Zelena salata sa dinstanim prazilukom preko # i pavlakom, kriška hleba# Praziluk je ranije izdinstan u većim količinama, sa raznim začinima, pa zamrznuta pakovanjca....Danas sam izvadila to poslednje....Sutra ću stvarno da kupim naramak praziluka i da pravim nove zalihe....Dobila sam i neka specijalna jaja, pa bi mogao da bude fantastičan ručak sutra...ili eto večera....kako me već put odnese / donese...
Taman se čovek reši jedne ,,muke,, onda dođe druga (pms)....tako beše đevrek i palačinka po zakonima ulice i pms-a...
Inače sam danas gladna kao vuk, sa rupom u stomaku ..... valjda pms.... još kad sam progledala jutros u krevetu bila sam gladna, što je inače zaista retko slučaj....I onaj đevrek u gradu sam morala da kupim, kao da sam umirala od gladi....eto to su ta neka stanja organizma...Sad bih pojela preostali praziluk sa pavlakom i hlebom npr, ali eto neću....Skoncentrisaću se na cigarete....hehe...