Mimac, izvini ako sam ja malo previše zakomplikovala moje uputstvo...uostalom, to je bio samo predlog....nisam baš znala kakav ti je ritam (to što kažeš da, s obzirom na radni dan, nema Božićnog ručka nego večere)... U svakom slučaju važno je da ti je bilo lepo i da si srećna i vesela. Verujem u tvoju doslednost dalje i dodatne minuse tokom perioda održavanja! Brzo ćeš se ti vratiti na kilažu sa tikera.
Somborka, hvala ti!
Limunada, hvala za ovo ,,velika podrško,,! Nisam nešto predobre volje u poslednje vreme ali ću se truditi da ti budem podrška ako ti to može biti od koristi, bez obzira na sve. Moj ticker je takav kakav je odavno....od juna čini mi se, s tim što sam sada oko Nove godine ufurala u plus....Prvo je bio pms...pa sam taman smakla taj plusić od pmsa a onda sam namakla ponovo plusić tako da sada stvarno treba da se smirim i vratim u normalan ritam...
Ružo, stigla si iz filma direktno u našu stvarnost!

Nedostajala si mi svakako, ali mi je drago što si imala fantastičan period! Sveže kile će da odu...za to se ne brinemo....
Ja sam juče, na Božić, doručkovala pomorandžu a posle zaređala svega po malo.....tako da skidanje onog plusića tek predstoji (a nisam ni mislila da ću juče da ga skinem).....Opet ništa previše ali svakako kaloričnije i jače nego inače....jedva čekam da uđem u redovni ritam.... Na Badnji dan sam jela lepo tanko i sa minimumom hleba, ali sam zato juče nadoknadila...
Danas sam odlučila da dovršim riblju čorbu i ribu koje je na Badnji dan doneo Lični trener....iako u frižideru ima i sarme i pečenja.....
8. Jan ’14 ....
1. Banana
2. Riblja čorba, parče hleba
3. Pola pomorandže
4. Zelena salata sa malo kozjeg sira, skuša, parče hleba(verovatno će biti još neka konzumacija danas, s obzirom na to da je br.4 bio u 14h)....
Valjda ću od sutra normalno da nastavim.....mislim nije ni danas nenormalno.....ali sam se danas vrlo malo kretala.....baba....