Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od divlja ruža » pre 11 godine

I turila sam frizuru na glavu ,pa moš me voditi u neku kafanu.gledaj da je prazna,pa da vidimo koliko smo u stanju da je napunimo :wink:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 11 godine

Hoćka, znači takvu si mi odmazdu spremala!
    Ružo, vodim te u kafanu, samo reci kad! Da opet od prazne napravimo punu!

Danas šarenkasto tj raznovrsno i (pre)mnogovrsno....ničeg puno, ali zato svega..

15. Okt ’13 – 164. Dan - Štošta u 7 epizoda...prvu ne brojim..to je zbog stomaka i pojedeno na silu
    1. 1 Tonus premazan pavlakom
    2. Jabučice x 2
    3. Banana
    4. Mandarine x 3
    5. C.paprike, šnicla, 2 tonusa
    6. Rolovano (svinjski file, a unutra paprika i malo sira, tako nešto), malo salate od cvekle, prilog tikvice
    7. Malo nekog laganog kolača sa jabukom i kruškom - neplanirano
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 11 godine

Moram nešto u tvom dnevniku i ako se priča oko sprava vodila kod Alfi.Iskustveno,moje lično mišljenje,ne znam da li postoji zvanično...
    Kad se vratimo sa mora,svi smo nekako lepi,zategnuti od ono malo zamaha u moru i hoduckanja .ležimo generalno više nego obično ali smo po celi dan napolju,jel da.
    E pa...ja sam probala efekte sprava,svih koje postoje.Hvala onome koje smislio.Ta tvoja je dobra jer zaokretanjem napravi nešto u mozgu ,da se silno potrošiš zbog istog.Kad nema toga u programu,često treneri traže da preplićeš noge napred,ne bili postigao taj efekat.Mada ono što sam htela da kažem,more,pa sprave postoji da sam nešto kad sam podvukla crtu.
    Mnogo je veći efekat hodanja napolju.Prvo se vidi na koži,pa se vidi po osmehu,pa na telu.Mislim da je to zbog kiseonika.Samo mislim,ne tvrdim.
    Zato devojke,kad god možete napolje,samo napolje.do pijace,do radnje,do drugarice.Meni je to toliko u krvi da ne svesno oblačim cipelice hodalice ako znam da postoji nešto za peške.
    Hodanje najnovijim istraživanjima bolje uradi stomak,mislim skine ga,nego trbušnjaci.U stvari sa trbušnjacima se i ne skida stomak,samo jačaju mišice.
    Aplauz za Hoćku,što rabi svoju traku,ali spoj zakazan na Olimpu.Večeras,ozon celog ovog grada je bio tamo,lišće je šuškalo,a ja ubih 6 km.zato odo da se srušim
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

od hocu60 » pre 11 godine

o da da da, samo mala dopuna, Hocka traku urnise ispred sirom otvorenog prozora, na 8.spratu, s pogledom na sumu :))))
    i Hocka je pasionirani brzo-setac, napolju raspalim po 7-8 ( pre neki dan 12 ) km....

ja sam i na posao namerno isla peske, 5 km, ujutro, da bih disala...Ma nista nije kao vazduh, i kad dises, dises dises.
    Meni od zatvorenih prostora za vezbanje bude malo muka, kao da se gusim...

Bolje je i zimi, obuces se posteno, i udri, hodaj, disi.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružo, Hoćka...slažem se. A spravu sam dodatno komentarisala kod Alfi. To za hodanje je sve tačno...nekad sam išla obavezna dva kruga oko Ade...to je 16km, a onda se ,,strovalim,, u Na kraju sveta,, pa malo ligenštul i sunčanje ako je leto, pa pićence...

Danas ništa zanimljivo sa hranom kao i obično...ali ručak mi bio baš lep....tako se lepo upakovalo, savršeno...

16. Okt ’13 – 165. Dan - Improvizacija
    1. Pola tonusa
    2. Banana
    3. Mandarine x 2
    4. Iseckane crvene paprike, kozji sir, pola konzerve tunjevine, zezalice, parče hleba – pojela pola
    5. Pojela drugu polovinu od br.4 i tri zalogaja hleba
    6. Banana
    7. Jogurt sa zezalicama eno pripremljen da smažem kasnije i verovatno parčence hleba da ne bih gladnila u kasne sate

Sutra jedem pasulj za ručak.....setila sam se malopre da izvadim iz zamrzivača...

PS. Bila kod mog kiropraktičara, ruke mu se pozlatile....čudotvorac, moja leđa, ramena, plećke ga vole i blagosiljaju!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

daj mi adresu, telefon i cenu kiroprakticara , molim te ...:)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hoćka, to ti javljam telefonom.....i taman da te lepo instruiram gde i kako.....

17. Okt ’13 – 166. Dan - Dan Ruže, a hrana dosadna
    0. Tri zalogaja hleba
    1. Banana
    2. Mandarine x 4
    3. Jabuka
    4. Crvena paprika (za promenu) kao salata, posni pasulj, parče hleba
    5. Kozji sir, pavlaka malo, hleb
    6. Jack Daniels – sa Ružom :)
    Slika

• hocu60
    Početnik
    Početnik

ej, vazi, puno hvala.
    imas mob, ja odoh na jedan drugi forum, tamo sam s jednom od svojih najboljih drugarica pa mi je lakse, ne mogu pisati dnevnik na 5 mesta.
    cujemo se obavezno :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hoćkić, žao mi je ...ali svejedno ćemo privatno komunicirati....Lepo se provedi tamo i da smršaš, da znaš!
    Možda bih i ja mogla da se povučem i da usrećim forum svojim odlaskom....znaš da sam politički nekorektna mislim forumski nepodobna hehe....(ali mi žao ovog dnevnika...to mi je svedočanstvo perioda kada sam bila teška 3 tone i spasila se toga...)

Jelovnici u letu i brzini... ispade opet Jednodnevna UN dijeta – UH dan

18. Okt ’13 – 167. Dan - U letu!
    0. Dva zalogaja hleba
    1. Banana
    2. Mandarine x 3
    3. Banana
    4. Kiselo mleko sa zezalicama, kuvani đevrek
    5. Kuvani đevrek
    6. Ona palačinka dobra
    Edit:
    HA: kasnije- crno vino i tri zalogaja mesa sa malo salate (paradajz i paprika)

Umorna sam jako i nisam planirala nigde da idem, ali evo mi se najavila kućna poseta i kaže da donosi i večeru. Ja ne planiram da se pridružim večeri, ali piću svakako hoću.....
    Ajd uzdravlje i laku noć svima!
    Poslednja izmena od Debeliccka u 19 Oct 2013, 20:52, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 11 godine

Mrso moj,samo da te ljubnem i da se javim da ne mislis da sam nestala. Pa i jesam u jednu ruku ali doletim ponekad u forum :)

Hvala ti sto me posjecujes u dnevniku,jer kad vidim da si pisala imam griznju savjesti pa moram doci :)

Pusaaaa :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Jaco, :009: drago mi je što te vidim ovde i što ispade da sam počašćena ekskluzivnom posetom! Ti si sada retko tu pa ovo dođe kao posebna prilika! Nema zašto da te grize savest....nego je neobično kako si naglo nestala....

Sinoć sam pila vino, a od hrane dodala samo tri zalogaja mesa i malo salate – paradajz i paprika.....
    Danas dan.....

19. Okt ’13 – 168. dan ......
    1. Mala kriška hleba sa maslacom
    2. Banana
    3. Banana
    4. Džigerica (spremana sa c. vinom) sa prazilukom i malo paprike, zelena salata sa sto čuda, hleb (17:30)
    5. Mala salata: zelena +mladi luk+ 1 kuvano jaje

Ovu džigericu sam odavno planirala da kupim ali sam stalno zaboravljala........I danas kad sam kupovala drugo meso, malo veću količinu za zamrzivač, ugledam je tamo kako ,,leži,, i konačno se setim da kupim.....a ostalo je i crnog vina od sinoć....a to sam pre isprobala...pa što da se ne ponovi.....
    Eno lepo ostalo još nekoliko porcija, već upakovane u kutijice, nešto za ponedeljak za ručak na poslu, a ostalo za zamrzivač.....
    Slika

• Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Išla na one linkove za peticiju koje je Duda postavila..
    Uh...to je moja tema....mislim slaba tačka...
    Samo ne delim Dudin optimizam da je do sada naša vlada bila odgovorna....tj jesu na reči ali nisu na delu.....

Pun je mesec ovih dana (bio tačno juče, ali traje i dan pre i dan posle)...može da se očekuje malo više apetita, malo više neke nervoze...Ja sam doduše relativno OK, osim što mi je danas probava verglala, metabolizam šta god....pa sam već tri sata posle ručka (koji je doduše bio rano) već nekako bila potpuno prazna kao da nisam ništa ni jela....ali definitivno nije bila glad iz glave nego prava glad iz stomaka....Ipak, može da se kaže pojačan apetit....a i bliži se apetitska faza meseca....No, ništa strašno.

20. Okt ’13 – 169. dan ....
    0. Tri zalogaja hleba sa puterom
    1. Banana
    2. Banana
    3. Nešto poput onih bosanskih i drugih lonaca (kao čorba – razno neutralno povrće, malo krompira, lepo jareće meso, neki zeleniš tipa blitve i sličnog lišća...), zelena salata*, hleb
    4. Malo sasvim jarećeg pečenja, par zalogaja salate od patlidžana, tri zalogaja pite sa tikvom
    5. Opet ona moja palačinka plus velika kugla sladoleda

*baš me briga što je glupo ovo sa kupusom i zelenom salatom...stiglo je moje vreme, stigla je zelena salata i to je dobra vest za mene!

Sutra opet ona džigerica sa prazilukom i malo paprike. Praziluk je fenomenalno povrće, apsolutno je fantastičan!
    Slika

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 11 godine

Mršo, objasnila sam tamo kod mene detaljnije u čemu je kvaka... izvini što "reklamiram" svoje pisanije kod tebe, ali volela bih da što više ljudi pročita, jerbo je stvarno došla žuta minuta.

Radujem se i ja praziluku, može da "ponese" salatu i jelo bolje nego crni luk... i sad mi pođe voda na usta od te tvoje džigerice, moji nisu ljubitelji, pa je ređe spremim... ali nisam se nikad setila da uturim i vino, hvala na ideji. :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Dudo, predlažem da napraviš džigericu zbog sebe (znamo kako je i ukusna i zdrava) a ukućani kako hoće, jer ,,ti to zaslužuješ!,, (ovo je ona fraza iz reklama za kozmetiku, šampone i slično)...
    Džigerica bi valjala da se pre spremanja potopi u mleko koliko sam ja obaveštena, ali ja nisam imala mleko....
    Praziluk je po meni više nego upotrebljiv....Koristila sam dosta praziluka, sa namerom da bude koliko džigerice skoro toliko i praziluka (mada ipak nije ispalo tako). Džigericu sam spremila sa vinom, a praziluk i paprike sam odvojeno dinstala (da bi njihova termička obrada bila što kraća) pa posle sve sastavila i još malo začinjavala (ne pitaj sa čim sve....ceo spektar mojih omiljenih začina, a svi su mi omiljeni.....ni čili nisam propustila mada se nije osetila ljutina, izgleda da je bilo premalo).
    Upotrebila bih i crni luk ali se desila čudna stvar sa istim....Kada sam počinjala da spremam ovo, shvatim da je luk volšebno nestao....u glavi izrekonstruišem događaj i shvatim da se ta papirna kesa u kojoj je stajao (koja je bila pričvršćena na jednom mestu) prosto otkinula i u nekom trenutku, nekog neodređenog dana upala u kantu sa otpacima i da je tako sav luk bačen (pet šest glavica)....Kupila sam novi.....

21. Okt ’13 – 170. dan – Kikiriki zbog kojeg se ovog puta stvarno kajem i to iz principa...
    0. Dva zalogaja hleba sa puterom
    1. Banana
    2. Banana
    3. Ona pijana džigerica (sa prazilukom i paprikom), hleb, zelena salata sa zezalicama
    4. 2 mandarine i pola kruške
    5. Kikiriki (sto mu gromova!)
    6. Čaša jogurta i predivna salata (zelena, mladi luk, crvena paprika, 1 kuv.jaje)

Br. 5, kikiriki, neopisivo mi je krivo što to pojedoh....
    A evo kako se dogodilo...bila sam napolju, mislim tamo ovamo po gradu, pao mi je pritisak i tome slično....i umesto da sačekam kafu, ja sam kupila i pojela to na ulici ( a samo 15 minuta me je delilo od kafe i vode i mog najdražeg rituala uz koji i posle kojeg bi sve bilo u savršenom redu)....I to sam pojela onaj slani kikiriki...
    Slika

• jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 11 godine

Ako je poriluk praziluk onda pogledaj telepatije u mom dnevniku. Juce nasjekla poriluka i bijelog luka tolikoooooo u umak da je cijeli dan kuca mirisala. Dosao muz s posla kao nesto se cuje,reko nemam pojma otvaraj prozore :)
    Ja sam definitivno back i ne idem nigdje vise,ako opet nestanem galami na mene :wink:
Odgovori 3271 post