Bebe, srećna sam kad te vidim ovde (ili bilo gde)!
Ana, naravno da ništa nije ni puno ni nenormalno ali !!!! desert grande je veliki kaloričan kolač

.....ali dobro, ovo su dani naglašenog apetita (pred ,,dobitak,,) tako da se i ne opterećujem.....
No, kao da i nema nekih naročitih posledica, rekla bih...onako kad se pogledam u ogledalu...(nisam ni imala vagu ovih dana, a i da jesam koji će mi đavo...).... Samo da se dokopam normalnih dana pa da se malo svedem....
Kažeš ,,vi na UN,, ...ja nisam na UN, doduše bila sam, ali odavno nisam....Jedem slobodno sve....Evo 122 dana kako sam završila 91 dan UN i 91 dan UN Održavanja....
Tačno je da pojedinci jedu premalo na UN i ja to ne odobravam...Moguće je da se ljudi plaše količina...UN dozvoljava pun tanjir za ručak, sasvim normalnu ishranu (i do 240 gr mesa + slobodno prilog od neutralnog povrća plus malo hleba i salatu – na Proteinski dan...ili na Skrobni dan – pun tanjir nečeg skrobnog sa neutralnim prilogom u tome ako treba plus salata....)...Međutim, moguće je da se ljudi plaše..zaboravljajući pritom da ih normalna UN porcija neće ugojiti niti usporiti mršanje ...Ono što bi nas gojilo je puna porcija svakojakih raznih namirnica koje ne idu zajedno (ne samo zato što su eventualno kalorične nego što prave razne metaboličke poremećaje, negativno utiču na varenje, dovode do nadimanja...), pa hleb na to, pa desert pa voće...uzimanje koječega bez pravila i u nevreme, grickanje između obroka...uzimanje voća na pun stomak, zatim preskakanja obroka i usporavanje metabolizma a onda nadoknađivanje kalorija na horuk itd......
Samo poštovanje pravila razmaka između obroka, kombinacija, reda kad se šta jede (pre ili posle ručka itd)....može da pomogne čoveku i te kako da mrša i bez dijete ili da održava kilažu......
Magi, tačno. Čorbe nam fale. Pa i ovu riblju je spremao lični trener... a ja ni onu svoju MMT čorbicu, ako je se uopšte sećaš, nisam napravila bogzna od kada....a nema ništa jednostavnije na svetu.... Stvarno bi trebalo da se bacimo na to....
Ja dođoh kući konačno, pa ću opet da idem možda za koji dan, pa da dođem...itd....
4. Sept ’13 – 122. dan - Ponovo kod kuće ili tu negde blizu...ali još u danima Hrane
1. Manja breskva
2. Pržena tikvica i paprika sa jajetom, jogurta par kašika u ulozi sosa (sasvim malo ovog jela), paradajz, kriška hleba
3. Pečena jaja, Salata - mladi sir Predsednik, paradajz, paprik, peršun, mnogo raznih zezalica, plus parče hleba
4. Pica!!!!!
5. Pivo Edit: za malu utehu - dosta dosta sam pešačila danas....