Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od dudank » pre 12 godine

Šta znam, ja ubacim otprilike... kašiku-dve. Kaloričan jeste, ali dragocen. :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

B o k i,
    29.dan jeste vodeni. Dan posle, bilo bi ti pametno da jedeš, pored ostale hrane, salatu od ribanog kupusa i šargarepe…jer nakon čišćenja gladovanjem, ovo te onako dodatno počisti pa budeš kao nova novcijata….

D u d a, L i m u n a d a, otvoriste sezonu kvasacmanije….
    Ajde neka nam to bude nova furka za ovu sezonu…
    Obično tako kada se svi nafuramo na nešto novo (za neke novo)…pa se neko vrati ko je neko vreme bio odsutan sa foruma, tada taj neko počne da postavlja pitanja tipa….,, A šta vam je to? A zašto to? Primetila sam da svi pričaju o tome i tome….,,

Ja sam zainteresovana…

......

Danas je definitivno hronična neispavanost učinila svoje, pa pojačan stres poslednjih dana i neke sekiracije (ja se kao ne sekiram oko ničega ali sve je to negde u glavi, moj mozak i moj organizam znaju šta se dešava i nema laži nema prevare...a to stanje i dalje traje i traje i rešenja nema).....pa je ovo bio jedan VK dan...a i bez plana i zaliha..
    U stvari sam gotovo sigurna da VK nije zbog stresa, jer mi se baš nekako čini da sam se odavno izlečila od emocionalnog jedenja nego više taj faktor izražene neispavanosti...
    Pa sam još jutros takva išla na jako važan sastanak, i apsolutno nisam mogla briljirati...što je naravno sasvim logično...nekako nisam znala ni gde sam....

23. Avgust ’13 – 110. dan - VK VK (visokokvalifikovani VK) :neznalica:
    1. Banana
    2. Zeljanica
    3. Voćni jogurt jagoda
    4. Blah Blah sladoled :wink:
    5. Paradajz, mladi Predsednik (sir), 2 zalogaja suvog mesa, 3 tonusa
    6. Smeši mi se crno vino kasnije – HA (haha) :wink:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Meni su trebale godine da shvatim,da me ne spavanje uvodi u debljinu.I sad to radim,večito to radim.
    Ja kao spavam,ali mozak ne spava,i kad mu dosadi onda me probudi...da...da...
    Idi spavaj...
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • SkadiNor
    Početnik
    Početnik

od SkadiNor » pre 12 godine

Visokokvalifikovana :zuba:
    Pa za nas si ti VK definitivno :D
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

To što ti misliš da se ne sekiraš je netaćno, pošto podsvest radi i ako ne istog dana stigne te posle dva, pa se uvek pitamo šta nam je, a nismo se sekirale! danas je pospanost kod svih. Ja nisam mogla jutros normalno da spavam, ali zato sada sam odvalila sat ipo i baš mi je prijalo. Moja drugarica mi takodje kaže da je čitav dan pospana, mada kod nje je možda neka reakcija.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bila je definitivno u pitanju objektivna neispavanost, jer sam danima, mislim nocima bas malo sati spavala...
    A.to sa.podsvescu, pa naravno....ja se ne sekiram kao, ali cim je frka na pomolu pojavi se i ekcem oko usana i ostaje najmanje nedelju dana...

24. Avg. '13 - 111.dan - SkroBnost nije vrlina, nastavak
    1. Banana
    2. Smokve
    3. Salata KP sa dodatkom ljute paprike, mala cinijica corbastog (retkog) pasulja, 2 tonusa
    4. Salata KP, malo pirinca, parce neke vrste pite sa tikvicama...

Malo glupave kombinacije, ali duga prica...
    Poslednja izmena od Debeliccka u 25 Aug 2013, 22:03, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Smeška
    Početnik
    Početnik

od Smeška » pre 12 godine

Samo da te pozdravim i :009: Kakve god kombinacije-bitno je da deluju i da kg ne idu gore(što se mene tiče-za sad)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Smeška,...nije baš kakve god kombinacije....ali bila je mala količina.....Večerala sam juče u pola 6 a legla baš kasno i naravno, celo veče sam bila gladna ali baš nisam htela ništa da uzmem.....
    Može da se zeza sa kombinacijama i sa količinama...ali čim potraje dva dana...mora čovek da se vraća u kontrolu i povrati smisao.....pa da na dva loša dana idu najmanje tri dobra ili tako nekako....samo da ne prevlada ono nevaljalo ili ne daj bože pređe u naviku....

Danas je bilo onako baš anarhično....ali sve je bio neki haos, pa još i ja potpuno nervozna i cela jedna luda kuća.....

25. Avgust ’13 – 112. dan - NeKreativni nered
    1. Voćna salata: šljive, jabučica, kruška – sve potpuno domaće i ubrano sa grane bez ič prskanja ili bilo čega (jedino ove prljave kiše što padaju sa neba i chemtrails i ostalo...ali osim toga....savršenstvo)
    2. Jogurt sa zezalicama, parče hleba
    3. Parče hleba sa pavlakom – Zašto to i čemu? ..... :? :placljivko:
    4. Jareće pečenje sa ražnja, salata kupus, paradajz
    5. Sladoled :oops:
    Slika

• SkadiNor
    Početnik
    Početnik

Šteta što ne postoji opcija LIKE ovdje :) Pročitah sad tvoj post u dnevniku nove članice, gdje govoriš o motivaciji, divno! :)
    Zbog svega toga se nekako divno osjećam što sam ovdje, i što ste me svi odmah prihvatili lijepo :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala Skadi! :)

Nego, evo nam malo podsećanja (nama koji smo ovisnici o drogi zvanoj šećer)....

viewtopic.php?f=28&t=3400
    Slika

• SkadiNor
    Početnik
    Početnik

Ja da olakšam, ljudima izdvojim glukozu, koja se osim u jetri skladišti i u mišićima, i tako troši, i fruktozu, koja se skaldišti samo u jetri, koja ima ograničen kapacitet, i sve preko se obrađuje u metaboličkom procesu za obradu masti.
    Ali sjajan tekst! :)

Zato je preporučljivo voće jesti što ranije, ali ja zbilja volim voće i za drugu užinu, od njega sam sva :013:

Pratimo se :mahalo:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Ona tvoja rečenica o dva "loša dana", a naredna 3 dobra, baš mi se dopada i ja se baš tako ponašam. Što ja kažem, isto kao sa parama, presipam iz šupljeg u prazno, ali sve postižem i to je relativno dobro!
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 12 godine

Ja nemam nista pametno da napisem, a hocu nesto da napisem, pa cu onda samo da ti posaljem jedan veliki iskreni poljubac :30:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala na posetama!
    :)
    Imam u glavi razna filozofiranja, ali bolje da ne počinjem....samo bih bila nepovezana i konfuzna....Zato, bolje da skratim koliko mogu.....(a i jelovnik sam slobodno mogla da preskočim.....skoro isti je kao i svi....i sutrašnji neće biti mnogo drugačiji....)....

Danas....

26. Avgust ’13 – 113. dan - Ponovo još istije....
    1. Banana,šljive
    2. Šljive
    3. Salata KPP Plus (krastavac, paradajz, paprika plus zezalice i sveži listovi bosiljka, kozji sir, jaretina malo), parče integralnog hleba#
    4. Kikiriki bez ulja i soli
    5. Mala salata: 1 paradajz, malo kozjeg sira, svež bosiljak i nešto drugih zezalica

# Napomena za br.3 – žao mi je što u salati nema malčice ulja, ali ovu salatu tj ovaj ručak jedem na poslu i ne mogu još i ulje da organizujem....dosta mi je ,,transporta i organizacije,, i ovako...
    Slika

• SkadiNor
    Početnik
    Početnik

Debeliccka, ja sad diplomiram, i već sam počela da razmišljam o tome šta ću kad se zaposlim.. Isto gledam tako neke salatice, ili namazani tost, jogurt sa žitaricama i suvim grožđem, tako, kombinovaću..
    Je li tebi teško uskladiti ishranu na poslu? A mislim da je možda malo nezgodno dok se kolege naviknu, s tim što će meni prednost biti da ću ja tako nastupiti od prvog dana, jer sam sa ovim režimom počela sad dok sam nezaposlena, pa će me navići odmah kao takvu..

Naravno, ima ona druga varijanta, s obzirom odakle sam, da svakako ni neću naći posao hahaha :D Šalim se, to nije opcija :D
Odgovori 3271 post