Evo me!
Prošetala sam se po dnevnicima, pokupila utiske....Editovala sam petak, dodala obrok br.6...
Dudo, to je tema malo nezgodna očigledno...
Somborka, cmok i tebi mršavice!
Smeška, hvala tebi...naravno da je to dijagnoza ali i nije samo to...Ja to koristim kao izraz za stanje koje treba obustaviti da ne bi postalo debelo na telu....
Magi, znam da nisam ekspert (naprotiv) nego mi savest i logika nalažu da se tako izjasnim na tu temu.....možda drugi ne misle tako, šta da radim....

Kao da sam u ovome prilično usamljena....
Hehe,
Nedo...zamisli taj
,,besceler,, ....mogao bi da se prodaje uz celer da bude
,,saceler,,....
Boki, ja se zabavljam dok pišem dnevnik i zabavljam se dok čitam dnevnike.....nije ovaj forum ni malo bezveze...zamisli da smo neko udruženje ljudi koji se fizički sastaju i bave ovom tematikom...Zar to ne bi bila ozbiljna institucija?! Po meni, bila bi jako ozbiljna.
Ana, hvala, kao što rekoh gore, sve više uviđam da je ovaj naš forum jedna dobra stvar, za sve nas....
Maggie, hvala za pesmicu.
Evo prilike da kažem da ja na te vaše linkove po dnevnicima nikad ne klikćem...ili sam na poslu pa ne mogu na youtube ili sam na mob pa neću jer imam ograničen internet...ili sam kod kuće ali ne mogu da se zadržavam na tome...Ova je pesmica u stvari baš baš slatka ....sviđa mi se...
Cirkončiću...za viđanje...Ja ne kačim slike po internetu, ne zato što nešto krijem ili nešto lažem...nego jednostavno mislim da je ovo ovde ipak intima....Kad pomislim na situaciju da neko od ljudi sa kojima poslovno komuniciram i sarađujem...klijenti npr, saradnici razni....ima priliku da zna da sam ja danas jela više zato što sam u pmsu ili da sam sinoć popila više ili da sam se uspaničila jer sam u plusu pola kg....nekako mi to previše intimno....Ipak želim da zadržim tu distancu sa ljudima sa kojima poslovno sarađujem ( a svet je baš mali) i to je jedini razlog što ja čuvam svoju privatnost....
Alisa, ti se možda ljutiš i naravno da mi nije drago zbog toga....meni je ipak savest mirna jer mi je namera pozitivna i ništa drugo.....
Ružo, nedostajala si...a i ja sam malo izostala ovih dana.....Jedva čekam da se vidimo!
Ela, već smo to apsolvirale u međuvremenu!
Juče jedoh neku hranu, tu i tamo stihijski, ali nema veze:
17. Avgust ’13 – 104. dan - ?????
1. Dinja
2. Jogurt sa raznim zezalicama, 2 parčeta hleba
3. Neka kao krompir čorba sa malo jagnjetine, paradajz, parče hleba, kolač voćni ne veliki dobar
4. Nekoliko plazmi (ubijte me ako znam zašto, nikad u životu, maltene, ne jedem plazmu)
5. Krem supa od tikvica
6. Malo slanih grickalica uz alkohol....podmetnuli mi dušmani...Današnji dan sasvim solidno teče ali rano je za rezimiranje...mlad je dan.... (ručak je bio baš baš ok...doručak takođe...videćemo dalje)
Vidimo se kasnije!