Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Debeliccka » pre 12 godine

divlja ruža napisao:Znas,nije lako tom treneru.Obicno momci nadju mrsave,pa se te mrsave ugoje.A on cove voleo da ljujla,kad plavusa ide.Ti zamal pa da zakloparas.Nema veze,reci ti njemu da je najsladje oko kostiju.
    Zavezes konjski rep da drzi ravnotezu peticama i ceo svet je tvoj.
    Vole ovi matoriji te okruglaste,valda teze beze zbog kila :16:

Ti zamal da zakloparaš - ne znam šta ovo znači ali mi je svejedno smešno...hehe

Magi, šalila sam se naravno.....znam da nisi mislila bukvalno na tu radnju....

Hvala Ella! Nosi klopu obavezno...nema drugog rešenja....

Jao kakva vrućina, tek će biti strašno u narednim danima....
    Još sam i u pms.u pa sam ionako nesposobna za život...
    Doručkovah voćnu salatu: banana, dinja, breskvice.....pa malo kikirikija.....
    Nadam se da ću da izguram ovaj dan sa manje glavobolje i mučnine nego juče....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:? Da,danas je bas haos,ja sam juce trebala dobiti,al jos uvek nema :neznalica: prosli mesec je dosla 2-3 dana ranije...Nadam se da ce za vikend biti one cuvene kise koju najavljuju,ovo je haos!Toliko smori ova vrucina da nisi ni za sta. :(
  • BlackMaja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od BlackMaja » pre 12 godine

Vodjena 27godisnjim iskustvom, ako vam je za utehu, kisa u subotu nema da omane :D Moj rodjendan pa sunce, a-a :D

Cini mi se da mucimo istu muku, ja vec tri dana imam jaku glavobolju, uglavnom u vecernjim satima i ne mogu da zaspim do jutra skoro :005:
    Slika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

od Cirkončić » pre 12 godine

Čim neko pomene mučninu, ja pomislim na trudnoću. Vrućine jesu nesnosne, ali je lepo uveče i ujutru, pa ti predlažem da tada malo ideš u šetnju. :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Vrućina naravno ne jenjava....Somborka svima nam je isto...
    Moja glavobolja nije u večernjim satima, nego u jutarnjim, podnevnim, poslepodnevnim i delimično večernjim (samo).....Plus blaga mučnina tu i tamo...Verovatno je vezano za pms period kao i nepovoljne biometeorološke prilike....Za kišu si verovatno u pravu Black Majo....ali to nam nije uteha......
    Cirkončiću nema trudnoće......i nek je nema što se mene tiče...
    Ujutro nema šanse da šetam....onda nikad ne bih stigla na posao...nema vremena za to...ionako jedva stižem na posao (i to kasnim uvek u poslednje vreme).....Trudim se da ujutro radim moje vežbe.....osim što ovih dana otkako su velike vrućine počinjem da zabušavam....Uveče tu i tamo....kad imam vremena prošetkam....
    Čekam da ispratim ovaj pms....pa ms...da splasnem i danem dušom malo.....da budem dobra nedelju do deset dana pa opet novi krug.....Po tome vidim koliko vreme brzo prolazi...

Hrana slična kao i obično....Popila pivo uz večeru...verovatno ćemo kasnije piti još piva...

6. Avgust ’13 – 93. dan .....
    1. Voćna salata: banana, breskvice, dinja, cimet
    2. Neslani kikiriki
    3. Isto kao br.1
    4. Tonus x 2
    5. Šnicla, salata KP sa zezalicama, pivo

Viđamo se!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:neznalica: i meni je taj PMS,grudi me bole uzasno,a uwece i stomak dole,a po brojanju kasni mi 2 dana,trebala sam dobiti 5og,a prosli mesec znam da je poranila 2-3 dana.Samo da dodje pa da mi padne kamen sa srca :)
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Kod mene je pms pomesan sa klimaksom pa se sve dodatno pojacava. Vise tecnosti, svezeg voca i povrca, bez alkohola i slanog, i rekreacija. Mene je produzeni vikend spasao ovog meseca!

Vazno je ne dozvoliti da te pms raspolozenje, bolovi i hrana savladaju. Dobre vibracije i zdrava okolina!
  • limunada
    Početnik
    Početnik

od limunada » pre 12 godine

Kod mene u pms-u nema glavobolje,niti mucnine ,niti nekih drugih vrsta bolova ali je zato apetit pojacan za 100 %, a glad neizdrziva :010:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Somborka, Ella, LImunada....
    Svi ste vi u pravu, svi smo mi u pravu.......ali...nema tu mnogo pomoći....mislim sa pms-om...
    Hormoni su hormoni i ne možemo mnogo tu da utičemo (pa kad pomislim da hormoni utiču na to da li će neko biti muško ili žensko, ili eventualno iz jednog prerasti u drugo ili polu-drugo....onda uviđam tek koliko je to nešto moćno i svemoćno).....
    ...Ima jedna stvar u koju verujem da bi mogla značajno da pomogne...to je joga....(ali ja jogu ne upražnjavam)...

Ella, kažeš više tečnosti i svežeg voća i povrća.....
    Veruj mi, mislim da teoretski i praktično nije moguće piti više vode nego što pijem ja.....
    A voće, iskreno, planiram da malo (sasvim malo) i smanjim....

Limunada, i kod mene je apetit naravno....to se podrazumeva uglavnom kod svakog pms.a......

Jutros ustala u 5,30 ne bih li uhvatila malo dana pre izlaska sunca....(iza tamo nekih zgrada kada pogledam u pravcu Dunava)...i da malo uhvatim svežine.....Popila kafu, pročitala malo nešto usput....radila svoje vežbe.....pripremila hranu za posao (mislim za mene na poslu :-) )....Dok je sve to bilo gotovo....već je počela tropska vrućina.....Evo umakoh u klimatizovan prostor...(na posao)....što je ok....ali i ta klima mi se popela na glavu......da nije nje...verovatno bi mi i glavobolje bile mnogo manje....

Još jedan dan ispred nas....i neka nam bude što lakše da izguramo do vikenda jer će sve vreme biti verovatno i 40stepeni pa da dočekamo obećano malo zahlađenje......
    (Brinu me roditelji na ovoj vrućini..... :-( )

Vidimo se!
    Slika

• Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Kad se već dokačismo pms-a... Mene pate svakojaki bolovi, skoro pa doslovce od glave - do pete, ali za divno čudo, oduvijek je izostajao apetit. Da kucnem u drvo, da ne čuje zlo. :evil:

Poslušala sam te, Mršolina. Pošto je i jutros vaga pokazala isto stanje, ticker sam adekvatno tome i pomjerila. :)

:009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Da otvorimo NOVU TEMU PMS itd!? :o Neki malo preteruju sa opisivanjima tegoba, koja su normalna! :neznalica:
    Glavobolja ti je verovatno od vručine,klime i pritiska, koji jako pada i varira na vručinama!
    Razumem tvoju brigu zbog roditelja i da znaš baš u ovom periodu nije im nimalo lako!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Od glavobolje patim bar 15 godina...i obavezno u ovom pms periodu uvek imam takvu jednu fazu (s tim što ni tokom ostatka meseca nisam pošteđena glavobolje, ali bar nije celodnevna)....
    Slika

• moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Za PMS necu da komentarisem jer ga odavno nemam! A bilo je raznih tegoba kad ga je bilo: glavobolje, bolovi u malom stomaku, mucnine, naduvene i bolne grudi........Ali to je "krst" svake zene uglavnom.....
    Mrso zelim ti lep dan i da ti prestanu te mizerije sa pms-om! Za roditelje je stvarno nezgodno ovo vreme, ali bice bolje za koji dan. Kod nas danas malo svezije, bila jaka kisa rano jutros, sa vetrom i grmljavinama pa je svezije! Za sutra javljaju kisu i svega 20 stepeni! Doci ce to i kod vas, izdrzite jos malo! :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Moravka, trebalo bi i kod nas da za vikend bude hladnije i nešto kiše....a poned.i utorak ,,prijatnih,, max 30 stepeni....što zvuči kao ledeno doba posle ovih 40+ .....

Danas hrana:

7. Avgust ’13 – 94. dan - Još istije nego juče....
    1. Voćna salata: banana, breskvice, malo dinje, cimet
    2. Tonus x 2
    3. Salata KP, tikvice dinstane dodato 2 jaja
    4. Dinja malo
    5. Krastavac varijanta#, 2 Tonusa, malo kozjeg sira

#Krastavac varijanta: slaba pavlaka i malo jogurta sa bezbroj začina i čudesa, u to usečen krastavac
    Hrana još i fantastična s obzirom na pms ....
    Slika

• BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 12 godine

Nije uteha, jer opet od ponedeljka paklene vrucine. Ja kuburim sa donjim pritiskom. Zadnja dva do tri dana ne spada 95, cak i pored nifelata ( cetvrtine)...
    Kako dinstas te tikvice, ja bolje da ne pricam na sta su moje ispale da me ziva blam pojela, a dobra sam u kuhinji 8)
    Slika
Odgovori 3271 post