Magi napisao:E dobro je da si nam rešila enigmu oko eksperimenta...

Nekako, ne brinem za tebe...ti si sad već uveliko veteran...čak ti sad i kad pojedeš više u napadima gladi-neće te...jednostavno te kile neće

Hvala na poverenju Magi,

, ali za svakoga treba brinuti.....A to da me kile neće nije baš tačno, daj Bože da je tako......
Posle jačeg dana ponekad ja dobijem plus, nego se ne merim često...ali odmah ja to vidim u ogledalu....onda se reguliše sa narednim normalnim danima i tako u krug i u krugić....verovatno je u pitanju kilogram ili dva....koji se mogu pojaviti....
Stvar je u tome da dok sam bila u takoreći savršenoj kontroli, sve je bilo savršeno jer su jači dani dolazili upravo u nekom cik cak maniru i stilu i sve je bilo u redu.....E, !, sad mi se učinilo da nekako nisam baš u najboljoj kontroli....bilo je slatkiša češće nego što mi ,,religija dozvoljava,, , uzimala sam ih par puta neplanski i to neke neomiljene, tek tako da bih jela....pa imam fazu jačeg apetita...pa neki stresovi i stresići......zato sam i pokrenula priču sa tzv eksperimentom...da bih se malo očeličila i skinula sa slatkiša recimo u slučaju da se opet manifestuje neka ovisnost kao pre.......ali eto nisam istrajala.....loše sam se osećala, pao mi pritisak, nagledala se izazova prethodnih dana i hop ....zeznula plan....
I sad sam gladna, bez obzira što sam imala lepu i prijatnu večeru....
Ali, lepo osećam da to nije glad iz stomaka nego iz glave.....i da bih mogla sada potpuno bez veze jesti bilo šta....ali NEĆU......
Moram da se vratim na onaj kontrolisani režim.....koji dan OK; pa jedan dan za brlj,...pa opet kontrola......i tako neki pametan ritam.....a slatkiši da budu planski.....kao na UN npr.....i nikako drugačije.....