Vidim da je na Forumu zavladala epidemija i opsesija tikvicama. Sad mi je lakše što nisam jedina koja može da ih jede svaki dan...taman sam poželela onu MMT čorbu....vadim iz zamrzivača ovih dana, ima porcija ili dve, čini mi se..
Marayya, jeste, što da ne....lep završetak dana...
Magi, Maggie, Mama i tata bolje, hvala na pitanju. Mada, moramo svakako sa mamom na kontrolu, jer joj je otečen stomak, možda se formirala i neka unutrašnja kila posle operacije.....Tatin otok lica se konačno povukao....nadam se da je stvar jednokratne prirode i da nećemo morati da se upuštamo u ,,istragu,, novostečene alergije...što bi stvarno bilo komplikovano kad se sve uzme u obzir, verujte mi jako komplikovano (ne samo što se alergije komplikovano istražuju, nego ti odlasci, ostavljanje mame same kod kuće, itd..).... a i stvarno mi je dosta svega ...i predosta...
HA je bila oznaka za Hedonističke aktivnosti....tj svi moji alkoholi koje ja neću da zovem brljom nego jednostavno svojim zadovoljstvom....OK, sticajem okolnosti sam ponekad propuštala da to nazovem tako....pa ne znam na šta tačno misliš
Magi...i šta me pitaš....jel me pitaš ima li HA (ima alkohola ako je to pitanje, a i piše u dnevnicima) ili misliš na
,,onu,, FA uz HA....ima i toga...mada je u poslednje vreme bilo malo poremećaja u ritmu i frekventnosti, sticajem okolnosti....Molim te budi preciznija...ovo je ipak dnevnik....
Maggie, poslala sam ti nešto na pp....
Magi, to sa 57 kg...da moraću da promenim tiker, sad sam 58....57 se javlja povremeno...
Nego ne znam šta da mislim...u neku ruku sam premršava, a opet, nemam nameru da se namerno i planski gojim.....imam dane sa više i sa manje kalorija...nisam opterećena vagom, ali sigurno neću na dijetu za debljanje...
Nego, znam ja u kom grmu leži zec....
Ne bih ja imala ništa protiv ni 62kg npr...ili čak i više...nego me samo jedna stvar nervira, a to je činjenica da mi se svako gojenje odražava oko struka...OK i dalje sam ja srazmerna i nisam nikakva karikatura, ali u svakom slučaju, bez obzira što se prilično ravnomerno gojim od glave do pete....nervira me taj mali naglasak na ,,stručnoj spremi,, tj ,,stručnom,, pojasu....
Kažu mnogi da sam premršava i razumem ih...a mnogi se i dive... različiti su ukusi...baš su onako ekstremno različiti....pa nema pravila...Negde se ja i slažem da je ovo možda premalo....Ako mi se bude dalo, slikaću se makar bez glave....jer mi nije baš do preteranog eksponiranja....pa procenite sami....mada sve zavisi od frizure i od garderobe....jedna sam osoba sa podignutom kosom, druga sa spuštenom, jedna u suknji, druga u pantalonama....zavisi da li nosim nešto što mi je preveliko ili sam u nečemu odgovarajućem.....baš su različiti utisci....
Biti il ne biti pitanje je sad...
....jel lepše u duši trpeti praćke i strele sudbe obesne ili na oružje protiv mora beda dići se i borbom učinit im kraj, umreti spavati ništa više, reci da spavanjem se svrši srca bol i hiljadama životnih potresa naslednih mesu, eto to je cilj i predano mu teži ti...Jelovnik beše dobar kako je haotičan dan bio...
Hronično neispavana još od one noći na Urgentnom, tumaram kao muha bez glave, pms u punom jeku, apetit se javlja kao i ono odsustvo energije, vreme teško...mislim sparno je.....Kad rezimiram, čak sam i dobro jela...
10. Juli ’13 – 66. dan – Mršava, biti ili ne biti???!!!
1. 2 manje breskve
2. Slovo O (Kuvani đevrek komada 1)
3. 2 čokoladne bonžite
4. Salata KP, domaći mladi kozji sir, 2 tonusa
5. Palačinka sa nutelom, plazmom, višnjama, velika kugla vanila sladoleda sa malo čoko.sirupa – OPA!