Hvala drugarice! Moravka slažem se da je zdravlje najveće bogatstvo i evo stalno se iznova uveravam u to....
Buvice i ti si ponovo u igri pa ne brinem ni za tvoje dostizanje cilja....ništa nije lako ali je sve moguće...Somborka, dobro došla po savete, vreme leti, uskoro će tvoje održavanje....
Kad se setim kad sam počinjala 5 Novembra i razmišljala da ću završiti sa UN nakon 182 dana, činilo se tako daleko ali evo tu je maj....i uskoro će biti vreme da ubacim svoje ,,inovacije,, u ishranu....
Danas je bio Vitaminski dan, tanji nego što bi bio da sam ga planirala, tj da sam mogla da ga planiram..
Išla i na terapeutsku masažu leđa sa nekim magneto-laserskim tretmanom pride....
U neka doba kad sam došla kući više mi se nije dalo da jedem...inače sam imala u planu veliku kupus salatu i za večeru...ovako sam samo u letu jela kikiriki....
29. April - V dan - 86/91 - II
1 banana, 2 male banane, 1 jabuka, šolja povrtne supe Quick, kikiriki (više od 100gr verovatno, ukupno), 1 kupus salata. Jela bih možda i više jabuka ali su bile ružne, a večera je propala jer sam kasno došla kući i mrzi me da jedem....samo sam u putu dodala još kikirikija u svoj stomak..
Sutra voda ako mi ne bude preterano loše jer treba da dobijem....