Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Ella » pre 12 godine

Lepo si ti to isplanirala, taman da uzivas za Vaskrs :D
    Meni je ovaj pms prosao mnogo bolje nego svi raniji. Jesam copala uh, ali u manjim kolicinama i puuunoo sam setala i hodala i igrala se u prirodi sto u dvoristu sto van grada. Rekreacija je zaista kljuc uspeha i zdravlja, samo sto mi uvek najmanje vremena imamo za nju.

Hajd, sad pametno ove preostale dane odrzavanja i tiker stize na cilj :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Ella, plan nije zavisio od mene....takav je raspored UN...
    Inače, moj je ticker stigao na cilj pre tri meseca...na 62kg. :) :-P Posle sam otišla na 60kg - što je ispod cilja...i to održavala...kao rezervnu kilažu...
    PMS jeste definitivno jedno posebno stanje...još kad noćima i noćima ne spavaš i vucaraš se bez snage....a istovremeno imaš obaveze non stop.... :( :?
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

Ticker je probio cilj :) Svaka cast na uspehu i pre svega na istrajnosti
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:headbang: draga,kad stignem do odrzavanja,svraticu po savete i objasnjenja :skakutalo: a nije jos puno ostaloooo...
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Mrsavko, cuvaj se! Ne zaboravi da je zdravlje najvece bogatstvo!!! :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala drugarice! Moravka slažem se da je zdravlje najveće bogatstvo i evo stalno se iznova uveravam u to.... :(
    Buvice i ti si ponovo u igri pa ne brinem ni za tvoje dostizanje cilja....ništa nije lako ali je sve moguće...Somborka, dobro došla po savete, vreme leti, uskoro će tvoje održavanje....
    Kad se setim kad sam počinjala 5 Novembra i razmišljala da ću završiti sa UN nakon 182 dana, činilo se tako daleko ali evo tu je maj....i uskoro će biti vreme da ubacim svoje ,,inovacije,, u ishranu....

Danas je bio Vitaminski dan, tanji nego što bi bio da sam ga planirala, tj da sam mogla da ga planiram..
    Išla i na terapeutsku masažu leđa sa nekim magneto-laserskim tretmanom pride....
    U neka doba kad sam došla kući više mi se nije dalo da jedem...inače sam imala u planu veliku kupus salatu i za večeru...ovako sam samo u letu jela kikiriki....

29. April - V dan - 86/91 - II
    1 banana, 2 male banane, 1 jabuka, šolja povrtne supe Quick, kikiriki (više od 100gr verovatno, ukupno), 1 kupus salata.

Jela bih možda i više jabuka ali su bile ružne, a večera je propala jer sam kasno došla kući i mrzi me da jedem....samo sam u putu dodala još kikirikija u svoj stomak..

Sutra voda ako mi ne bude preterano loše jer treba da dobijem....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Mrso moj, sve ce biti ok.. Kikiriki i ti ste ortaci,podrzava te svo vreme..a kakva je quick supa,ja to ovde nadjem ali unutra svasta mesto ima,i skrob i sve..pa je zaobilazim..da li je ta tvoja neka posebna..ljubnem te ja tako mrskastu..
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:wink: ti si hrabra i izguraces taj vodenko.Da brzo ozdravis :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bebe, to je ova šatro supa ...........
    Navodno ovako:
    0,02% masti, 0,66% proteini, UH 5,4g, kcal 22

http://www.aleva.rs/proizvodi-detalj.php?ID=63
    http://www.aleva.rs/proizvodi.php?IDPodGrupa=63

Naravno da ne verujem ni u kakve instant supe....
    Ali, ko neće da sprema i da bude odgovoran u kuhinji (uključujući nabavku, planiranje, spremanje) i ko nema vremena, taj ima da jede svašta nevaljalo...i svakakvu hranu sumnjivog morala...
    Ovu od paradajza sam pre ponekad ručala na UH dan...uz kuvani đevrek ili tonus i to mi se jako dopadalo...osim što je jednog dana ta od paradajza počela da mi nekako smeta želucu....ili mi se to samo činilo da je od toga...ne znam.....(ta ima UH tj skrob baš ...)
    Slika

• Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Pa nisam ja bas u toku :oops: retko obilazim dnevnike. Komentar na plan je trebalo da bude saljiv, zao mi je sto nije tako izgledalo :(
    Kako god sve planirano si sprovela u praxi te sve pohvale za to. Uzivaj!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma bilo je šaljivo, izvini molim te...nego...ipak smo ponekad brzopleti (ja)...hoćemo na brzinu i da pročitamo i da napišemo i sve....
    Inače poslednjih 4 dana na UN održavanju se razlikuju od uobičajenog ciklusa na tom režimu - uobičajeno je da bude ciklus od 6 dana koji ide PSSPUHV, a poslednjih 4 (posle vodenog) su PUHVP ...pa sam pomislila da si možda shvatila da sam ja to sebi prilagodila (imam ja to običaj ponekad, štimala sam npr Božić tako što sam čini mi se preskakala UH dan pa skratila jedan ciklus za dan da mi Božić bio P...)...
    Hvala ti! :007:
    Slika

• bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Mrsa moj me uvek nasmeje.. Kad su vec supe nezdrave..bolje da ih prave od sljive..ili loze..ili kajsije..mmm haahah izbacice nas sa foruuumaaaaa... Ovo zadnje sam odpevala..ljub ljub
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Ima nešto u tim kesicama... meni bilo teže da se skinem sa kupovnih supa nego sa slatkiša. :010:
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Evo, kad Duda kaze.. Nego da vas priupitam..mada bih to trebala verovatno u svom dnevniku ali ja sam i ovde ko kod kuce.. Kada je najbolje daserade kardio vezbe..ili kombinacija ko ta Jillian..ajde budite ljubazne pa mi to objasnite..
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bebe, sad sam samo tu na brzinu sa mobilnog, pa cemo drugi put o tome...ovih dana do nedelje cu se malo ili mozda nikako javljati.. Vezbaj sad kako znas pa cemo posle smisljati nesto...moram i ja ozbiljno da se bacam na to...
    Jucerasnji dan:

30. April - V O D E N I D A N - 87/91 - II deo
    Vodeni dan protekao ok ali sa 2 solje povrtne gorepomenute supe i 100% pomorandz.sokom bez secera, plus 1 banana sinoc...nisam bila gladna ali zbog lekova...

I bez obzira na to sto vodeni nije bio vodeni ali mu je prethodio tanak vitaminski osecam se jako dobro i ocisceno. Svakako cu u buducnosti praktikovati neke vodene dane povremeno...
    Vidimo se, lep praznik svima i Hristos Vaskrese (uskoro).
    Ljub
    Poslednja izmena od Debeliccka u 06 May 2013, 13:51, izmenjeno 3 puta ukupno.
    Slika

Odgovori 3271 post