Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Debeliccke Polumrsavicc

od Debeliccka » pre 12 godine

Hvala društvo!
    Pravićemo to veselje, svi ćemo imati razloga, ovde u ovom klubu ima mnogo rekordera i velikih boraca...
    Dudo, neka bude Polumršavićka sve dok ne postanem Mršavićka, neću da živim u grehu, znaš nisam još ozakonila ovu švaleranciju pa nema smisla, šta će svet da kaže...Biće, već promenila prezime a nije ni ozakonila u matičnom uredu kilogramske težine. Kad vaga odobri, ja se zvanično udajem!
    Ali zato kad dođe vreme....biću presrećna!
    Već nosim masu nove stare garderobe i druga sam osoba, počinjem ponovo da ličim na onu staru sebe (drage moje, bila sam mnogo nesrećna što sam se bila upropastila sa kilažom, ali baš sam bila očajna.....hvala Bogu pa sam uspela da pomognem sebi i malo dovedem u red svoj organizam i ritam...)

A sada rekapitulacija:
    Danas
    17.Dec - V dan - 41/91
    D: 2 velike mandarine
    U: 1 banana
    U: kikiriki 50 gr
    R: 300 gr grilovane pečurke
    U: 2 male mandarine
    V: 1 banana

Obećala sam sebi pred časnim forumom, već par puta, da ću za V dan da budem suzdržanija i dijetalnija i bez pečuraka, ali šta vredi....I banana pala uveče, a možda čak još nešto pojedem kasnije...Ali dobro, važno je da sve ovo ide, a uskoro će i drugi Vodeni dan (3.jan čini mi se).

Sutra (ubacujem S ispred P zbog slave prekosutra):
    18.Dec- S dan - 42/91
    D: 2 velike mandarine
    U: 1 jabuka
    R: grašak, salata iz turšije, 2 tonus hleba
    D: grašak, salata iz turšije

Vidimo se društvo, uživajte i hvala na druženju i podršci
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • okruglasta kockica
    Početnik
    Početnik

od okruglasta kockica » pre 12 godine

Bila si disciplinovanija ovog puta! :wink: Samo 50gr kikirikija!

Znaš šta je super? Što ti je ova vagica na tickeru bliža desnom nego levom kraju! Bravo, bravo, baš mi je drago zbog tebe! :14:
  • masa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od masa » pre 12 godine

svka cast!!!!!
    Jedan po jedan kg i eto te na cilju :zelenko:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Upravo ti to i pricam u tvom dnevniku, da ti ne dam da se demoralises kad dodju teski dani, jer oni prodju a na ovu ishranu se brzo naviknes pa jos svaki 4.dan kolaci...Milina
    Hvala vam drugarice
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • blond
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od blond » pre 12 godine

Čestitam za 66kg! :veseljak:

Lep provod na slavi :pivo:
  • okruglasta kockica
    Početnik
    Početnik

Kako je prošla slava? Ja ne smem ni da pričam jer sam jedna obična :prasence: !! Strašno, jako me sramota i jako se loše osećam. :crybaby:
  • Tara011
    Početnik
    Početnik

od Tara011 » pre 12 godine

Draga debeliccka, svaka ti čast :pozdrav: :14: :skakutalo:
    Samo napred!!! Kada vidim tvoje dane i kilograme, kao da su moji!!!!

Draga Okruglasta, ako ti je za utehu, eto i mene u tvome veselom društvu, ali kao što kažu, padneš, pa ustaneš, pa digneš glavu gore i nastaviš dalje, nema tu mesta za sramotu!!!
  • blond
    Početnik
    Početnik

od blond » pre 12 godine

Drugi dan slave? :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala Blond, hvala Tara! Blond nije drugi dan slave, evo me....Okruglasta bez brige, ovih dana ćemo valjda kompenzovati i vratiti se u ritam!

Moj izveštaj:

Časni Forume, drugarice i drugovi Forumaši, debeli i mršavi, UNovci i ostali, priznajem da sam kršila UN ustav i to u članu koji definiše dozvoljene komponente P dana:

(znate da sam zamenila P i S dan, kako bi slava bila P)

19.Dec- P dan - 43/91
    D: 1 mala banana

U: malo parče kolača
    R: Riba i malo salate
    U: 1 čaša crnog vina
    V: Riba, šolja riblje čorbe, kolač
    Kasnije: 1-2 viskija

Napomena: kolač koji sam jela je napravljen od posnog petit keksa, jabuke i malo grožđica. Ništa drugo što smo imali na slavi nisam ni probala - ostale kolače, pite, pasulj, krompir salatu, salatu od testenine, gulaš od pečuraka i soje, hleb, čak ni slavski kolač (zaboravila jer sam bila u poslu sve vreme kako sam ja tamo bila u ulozi domaćice a ne gosta).
    Mogu da kažem da sam imala FA juče jer sam od ranog jutra do kasno naveče non stop bila na nogama i u poslu....
    Danas sam na UH - sutra ću ispisati detalje...
    Evo ispade UH dva dana za redom (s obzirom na kolač juče a verovatno i danas)...ali biće sve u redu nadam se... Nisam unela bog zna koliko kalorija, samo nepravilnu kombinaciju namirnica...
    Slika

• Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Niko mi nije pisao, ali ja evo raportiram današni dan i svoju muku...
    :( :? :shock: :placljivko: :neznalica:

Ispovest jedne ovisnice:
    Moram da kažem da sam u stvari jako ljuta na sebe.
    Prvo sam juče, na P dan, uzela onaj kolač. Dobro, bila je slava, ali zar nisam mogla lepo da spakujem taj kolač za današnji UH dan, pa ako treba i da pojedem više ali da jedem pravu hranu u pravom danu...Mogla sam bez problema, samo da sam zastala i izbrojala do pet i presabrala se, znala bih da je moglo i tako, i još bih bila prezadovoljna samom sobom....Uopšte nisam morala da pojedem kolač....Lepo sam samo jela ribu taj dan a da baš ništa od silne preostale slavske hrane nisam čak ni probala (a svi kažu da je sve bilo fenomenalno)...

Doduše, poznajući sebe, mogu da kažem i da imam malecko opravdanjce...bila sam jako umorna i hronično neispavana, juče sam se probudila pre zore (nešto me je iznerviralo i nasekiralo prethodne večeri i nisam mogla to da isteram iz glave) pa sam onda ceo dan baš bila u poslu i služila goste i sve to....Tako kad sam umorna, a posebno kad sam hronično neispavana, logično, slabije vladam sobom...

Ali, danas (i dalje umorna) sam nastavila da se glupiram, što će se i videti u jelovniku niže...
    I još nešto što bih želela da podelim sa časnim forumom, postala sam zabrinuta za sebe...
    Očigledno nisam izlečena i još uvek imam patologiju i poremećaj u ishrani...Tiče se slatkiša....:-(
    Kad je P, S ili V dan, ja sam sasvim OK bez slatkiša i jedem ono što je dozvoljeno, nekada više ili manje...A kada je UH dan, i kada znam da imam pravo na slatkiš za večeru, ja taj dan doživljavam kao praznik...što je osnovni dokaz da sam još uvek neizlečena....Trebalo bi da se ponašam u skladu sa stvarnim potrebama organizma a ne u skladu sa strastima, i da se borim da se odvikavam od svojih slabosti...

Još uvek, evo 44 puna dana, nisam uopšte ni pokušala da na UH dan smanjim količinu slatkiša (stalno sam jela onu fenomenalnu palačinku, odnosno najčešće)...Trebalo bi da sam pokušala da recimo korigujem tu ljubav prema nekim slatkišima koje volim, pa da svaki UH dan pokušam da uzmem nešto manje slatko nego prethodni, da se odvikavam,....Ne, ja grabim kao da mi je poslednje....i kao da će stvarno smak sveta...ne zbog stvarne potrebe nego zato što nisam izlečena i izgleda nikada neću ni biti....
    Ovo je razočarenje....Uvek ću ostati taj sladokusac i koliko god da smršam, uvek ću se gojiti ponovo.....Ko mi je kriv...Dolce vita sa dolce hranom...

Evo skoro sam na pola od 91, sutra je 45.dan, još samo da se popravim sa ovim ispadima.....ako uspem da pobedim sebe, odnosno kao prvo ako pokušam da pobedim sebe, jer očigledno ni ne pokušavam...Ne bi trebalo da sam srećna što su na UH dan dozvoljeni slatkiši, nego da uvodim UH dane bez slatkiša, sa pola od slanog ručka za večeru...A ja, koristim priliku da se najedem slatkiša na taj dan...

Danas sam jela više nego što treba i opet taj kikiriki (jer sam bila gladna valjda od te neispavanosti, tj sigurno)...:

20.Dec- UH dan - 44/91
    D: 2 jabuke
    U: Kikiriki Gud dijet 30ak gr
    R: Malo ajvara i Tonus hleb – 4 ili 5 (nisam sigurna, kolega me zapričavao)
    U: Opet kikiriki ali malo
    V: 2 kolača kalorična i ukusna, rebro crne čokolade 70% kakao
    V2- 2 Munchmallow-a
    Slika

• Petra Pan
    Početnik
    Početnik

od Petra Pan » pre 12 godine

Idi begaj! Kako si pocela da kukas,samo mi je proslo kroz glavu-ajao,pet sarmi-garant!!! A ono tanjir riblje corbe i mos misliti casa vina... :shock: Druze u nevolji,seti se samo dosadasnjih slava,i kolicine hrane koja je zavrsavala u nasim stomacima!!! Glavu gore,i jedno veliko bravo za volju koja te provede *a i mene,moram priznati* kroz slavu bez neke konkretne brljotine u vidu prasece butkice ili tanjira kolaca... :mahalo:
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Draga moja Polumrsavicka slatko se nasmejah tvojoj pisaniji! :16: Reka bi covek da si vola pojela i poa poslasticare! Polako draga, smiri zivce pa i ti si zivi stvor kao i svi mi! Sutra je novi dan i ti ces ponovo preuzeti kontrolu nad tim groznim slatkisima i misliti na tvog dragog gospodina Mrsavica! :D
  • okruglasta kockica
    Početnik
    Početnik

Ijaao, pa ovo sve i ne može da se nazove brljanjem! Svrati do mene da vidiš šta je brljanje :020: tvoja drugarica prasica :prasence:

p.s. zašto hoćeš da izbaciš slatko iz UH dana? samo ograniči količinu.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 12 godine

Meni se sviđa kako razmišljaš. Nije poenta samo smršati, nego promeniti navike. :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala Okruglasta, Petra Pan i Moravka - ali radi se o tome, ne da sam pojela tonu hrane, nego da imam pogrešan pristup...
    Inače sam ja tako stroga prema sebi i samokritična, komplikovana jedna osoba ...Znam da nisam pojela vola nego kritikujem svoj pristup slatkišima...
    Dudank, hvala ti, ti si u stvari ukačila moju poentu...
    Smršaću ja, misliću ja na Gdin Mršavića i njegovo željeno prezime i doći ću ja tamo, ali problem je što nisam izlečila svoju strast...tj što i ne pokušavam....
    Ali eto, Dudank nadam se da se slažeš, jer ti si me najbolje razumela po ovom pitanju, da ću valjda naći način u budućnosti da održavam status Mršavić (kad dođem do istog), nekako...Možda će to biti uvođenje nekog vitaminskog dana jednom nedeljno, možda neki vodeni dan s vremena na vreme...Nešto ću morati da smislim, inače sa ovakvom filozofijom, pre ili kasnije, doći ću ja na početak priče pa sve iznova...
    Ljubim vas..
    Slika

Odgovori 3271 post