Zovem se Aleksandra, visoka sam 172cm, imam 28 godina i veliki visak kilograma. Za pocetak sam odabrala Un dijetu radi uobrocavanja i smanjenja kapaciteta zeluca, a nakon toga zelim da nastavim da pravilno kombinujem obroke i da izbacim smece od hrane iz svog zivota (gazirane napitke, fast fud, slatkise...). No o tom potom, idemo polako

Ako me se neko seca, forum sam napustila sa nekih 75kg. Tu kilazu sam odrzavala sve dok se prosle jeseni nisam zaposlila, a posebno dok nisam pre godinu dana pocela da zivim sa deckom. Oboje smo gurmani, volimo da kuvamo i da isprobavamo nove ukuse, ali smo se u nekom trenutku zbog nedostatka slobodnog vremena navukli na brzu hranu. Posao bih zavrsavala oko 11 uvece, a onda bih se vracala kuci sa porodicnom picom/pljeskavicama/pastama/girosima, koka-kolom i obavezno necim slatkim. Ubacila bih tih zilion kalorija u sebe i legla da spavam. Ujutru bih se osecala kao nilski konj, ali to me ne bi omelo da svako vece ponavljam isti scenario. Taj uzasan zivot i nikakva fizicka aktivnost doveli su do toga da sad imam nesto preko sto kilograma (izmericu se ujutru i postavicu tiker).
Elem, nedavno sam dala otkaz i zelim da promenim te odvratne navike u vezi sa hranom koje sam usvojila, hocu da se osecam zdravo i da izgledam zdravo.
Evo jelovnika za sutra:
10. januar, 1/91, P
D: dve jabuke
R: oslic i salata od cvekle
V: pola od rucka
Pozdravljam vas do sledeceg javljanja!